Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Praktiker Hellas: Στρατηγική συνεργασία με την Brink’s στα 16 καταστήματά της

Η Praktiker προχωρά στον εξοπλισμό των καταστημάτων της με υψηλή τεχνολογία για τη φύλαξη και επεξεργασία χρημάτων

Praktiker Hellas: Στρατηγική συνεργασία με την Brink’s στα 16 καταστήματά της

Η Praktiker Hellas ανακοίνωσε ότι είναι η πρώτη εταιρεία που εφαρμόζει την καινοτόμα τεχνολογία της Brink’s Hellas στα καταστήματά της.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Praktiker, προχωρά στον εξοπλισμό των καταστημάτων της με υψηλή τεχνολογία για τη φύλαξη και επεξεργασία χρημάτων, έχοντας πάντοτε ως στόχο να εξυπηρετεί τις ανάγκες των εργαζομένων της και να συμβάλλει καθημερινά και με κάθε τρόπο στη διευκόλυνση της εργασίας τους και την αύξηση της παραγωγικότητάς τους, αλλά και να βελτιώνει την εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών της.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Praktiker προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Brink’s, πρωτοπόρα Εταιρεία στη συνολική διαχείριση μετρητών με χρήση Υψηλής Τεχνολογίας χρηματοκιβωτίων ‘‘smart safes”, επεξεργασία χρημάτων και ασφαλείς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας.

Συγκεκριμένα, έχουν τοποθετηθεί ήδη σε όλα τα καταστήματα ολοκληρωμένα συστήματα κατάθεσης και ανάληψης παγίου ταμείων (κερμάτων και χαρτονομισμάτων) με στόχο τη διαχείριση υψηλού όγκου μετρητών, μείωση του χρόνου προετοιμασίας ταμείου της επόμενης βάρδιας, διασφάλιση χρημάτων και ασφαλή μεταφορά τους.

Έτσι, λοιπόν, 16 ζεύγη υψηλής Τεχνολογίας smart safes Brink’s χρησιμοποιούνται στα 16 καταστήματα της Praktiker πανελλαδικά, κάνοντας την καθημερινότητα των εργαζομένων πιο εύκολη και γρήγορη όσο και αποτελεσματική και σαφώς απελευθερώνοντας χρόνο προς εξυπηρέτηση των πελατών της εταιρίας. Επίσης, σε όλο το δίκτυο καταστημάτων έχει ήδη ολοκληρωθεί η σύνδεση των Υψηλής Τεχνολογίας έξυπνων χρηματοκιβωτίων για online κατάθεση επιτρέποντας την άμεση μετατροπή των καταθέσεων σε ηλεκτρονική τραπεζική συναλλαγή και ρευστότητα.

Ο κος Δημήτρης Γαλάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Praktiker Hellas, δήλωσε σχετικά: «Οι άνθρωποί μας είναι το κίνητρο να πηγαίνουμε μπροστά και να εξελισσόμαστε. Η συνεργασία με την εταιρία Brink’s είναι μια στρατηγική κίνηση τόσο για την εύρυθμη λειτουργία των καταστημάτων μας και τη διευκόλυνση της καθημερινότητας των εργαζομένων μας, όσο και για την γρηγορότερη εξυπηρέτηση του κοινού μας. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει έμπρακτα το όραμα της Praktiker για τεχνολογική, λειτουργική και επιχειρησιακή αριστεία, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρίας για δημιουργία ενός ξεχωριστού εργασιακού περιβάλλοντος.»

Ο κος Αντώνης Κεραστάρης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Brink’s Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η Brink’s βρίσκεται, παγκοσμίως, στην πρώτη θέση όσον αφορά στην ανάπτυξη, εγκατάσταση και λειτουργία smart safes (χρηματοκιβώτια υψηλής τεχνολογίας), με πάνω από 100.000 εγκαταστάσεις σε 53 χώρες. Είναι δε η μόνη που προσφέρει και το λογισμικό απομακρυσμένης διαχείρισης, παρέχοντας μια ολοκληρωμένη υπηρεσία και κάνοντας τη δουλειά του συνεργάτη μας πιο απλή και αποδοτική. Είναι χαρά μας που αναπτύξαμε, μαζί με την Praktiker Hellas, μια λύση εστιασμένη στις ανάγκες της, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Θέλω να ευχαριστήσω την Praktiker Hellas για την ευκαιρία και είμαι πεπεισμένος ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τις επιλογές μας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v