Νέο προϊόν ασύρματης μετάδοσης λανσάρει η Intracom Telecom

Η εταιρεία παρουσιάζει το UltraLink™-XR80, κατά τη διάρκεια του MWC Las Vegas 2022, 28-30 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερό της με αριθμό W1.540.

Νέο προϊόν ασύρματης μετάδοσης λανσάρει η Intracom Telecom

 Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, ανακοινώνει το προϊόν ασύρματης μετάδοσης, το UltraLink™-XR80 E-Band xHaul ραδιοσύστημα.

Η εταιρεία παρουσιάζει το UltraLink™-XR80, κατά τη διάρκεια του MWC Las Vegas 2022, 28-30 Σεπτεμβρίου, στο περίπτερό της με αριθμό W1.540.

Οπως αναφέρει η εταιρία σε σχετική ανακοίνωση, τo UltraLink™-XR80, είναι το κορυφαίας χωρητικότητας Ε-Band (71-76 / 81-86 GHz) ραδιοσύστημα της αγοράς, το οποίο είναι ιδανικό για εφαρμογές μετάδοσης δεδομένων προς σταθμούς βάσης 5G. Η ασύγκριτη χωρητικότητα που επιτυγχάνει, ξεπερνά τα 30 Gbit/s πλήρους αμφίδρομης ασύρματης επικοινωνίας (full duplex) με μόνο μία ραδιο-μονάδα, ενώ το υψηλό κέρδος μετάδοσης του συστήματος υποστηρίζει μακράς εμβέλειας ζεύξεις. Το UltraLink™-XR80 προσφέρει τις πιο προηγμένες δυνατότητες δικτύωσης συνδυαζόμενο με δικτυακούς κόμβους που βασίζονται στις αρχές της ανοιχτής και αποκεντρωμένης αρχιτεκτονικής. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με κόμβους Disaggregated Cell Site Gateway (DCSG), που βασίζονται στις προδιαγραφές του Telecom Infra Project (TIP), για την παροχή υπηρεσιών δικτύωσης επιπέδου 2 (Carrier Ethernet) και επιπέδου 3 (IP/MPLS/Segment Routing) μέσω των πολλαπλών του διεπαφών 10GbE και 25 GbE. Επιπλέον, υποστηρίζει τη δυνατότητα διανομής συγχρονισμού υψηλής ακρίβειας μέσω δικτύου Ethernet/IP.

Οι πάροχοι υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και Internet μπορούν να επωφεληθούν πλήρως από τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του ραδιοσυστήματος  UltraLink™-XR80, χρησιμοποιώντας το ως μια εναλλακτική λύση, οικονομικότερη, ευκολότερη και γρηγορότερη στην εγκατάσταση από τις οπτικές ίνες, η οποία ικανοποιεί τις ανάγκες μετάδοσης δεδομένων xHaul (backhaul, midhaul and fronthaul) σε δίκτυα πρόσβασης κινητής τηλεφωνίας (RAN) και ειδικά σε ανοιχτής αρχιτεκτονικής δίκτυα που βασίζονται σε προδιαγραφές O-RAN .

Ο κ. Ιωάννης Τενίδης, επικεφαλής Μάρκετινγκ του επιχειρησιακού τομέα ασύρματων λύσεων της Intracom Telecom, σημείωσε: “Το UltraLink™-XR80 είναι η λύση που απευθύνεται σε παρόχους 5G δικτύων που θέλουν να αναπτύξουν γρήγορα ένα αξιόπιστο δίκτυο. Το UltraLink-XR80 είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης τεχνολογικής έρευνας και περιλαμβάνει πολλές καινοτομίες, καθιστώντας το, το μοναδικό ραδιοσύστημα xHaul, διαθέσιμο σε παρόχους 5G. Είναι η εξέλιξη του χαρτοφυλακίου μας με τις Ε-Βand λύσεις, οι οποίες αξιοποιούνται από τους παρόχους δικτύων από το 2015.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v