Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου στην Πειραιώς

Οι βασικοί άξονες του προγράμματος εθελούσιας εξόδου που βάζει σε εφαρμογή από σήμερα η τράπεζα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 17 Οκτωβρίου. Τα κίνητρα και οι έξτρα παροχές που προσφέρει σε όσους συμμετάσχουν.

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου στην Πειραιώς

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου, που χαρακτηρίζεται από γενναιόδωρες έξτρα παροχές, ξεκινά σήμερα η Tράπεζα Πειραιώς και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, οι αιτήσεις συμμετοχής από την πλευρά των εργαζόμενων θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2022. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα απευθύνεται σε περίπου 700 εργαζόμενους.

Το πρόγραμμα, τους βασικούς άξονες του οποίου δημοσιεύει το Euro2day.gr, προβλέπει εφάπαξ αποζημίωση ανώτατου ποσού 160.000 ευρώ, με βασικά κριτήρια το ύψος του μικτού μηνιαίου μισθού, την ηλικία, τα έτη υπηρεσίας στον όμιλο και τον τομέα απασχόλησης του εργαζόμενου, εάν απασχολείται δηλαδή σε κεντρικές μονάδες ή στο δίκτυο καταστημάτων.

Το πρόγραμμα προβλέπει, μεταξύ άλλων:

Εφάπαξ αποζημίωση με ανώτατο ποσό τις 160.000 ευρώ.

  • Δυνατότητα χορήγησης με ένα μέρος του εφάπαξ και ένα σταθερό ποσό σε μηνιαία βάση στα επόμενα 2 έως 5 έτη.
  • Πριμοδότηση σε εργαζόμενους από συγκεκριμένες Μονάδες και Καταστήματα συγκεκριμένων Νομών της χώρας.
  • Προσαυξήσεις λαμβάνοντας υπόψη κοινωνικά κριτήρια, όπως ο αριθμός των τέκνων και η χρονική απόσταση έως τη συνταξιοδότηση.
  • Επιπλέον πριμοδότηση 5% για τις αιτήσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πρώτο δεκαήμερο.

Επιπλέον παροχές 

  • Προγράμματα για υποστήριξη της επαγγελματικής μετάβασης.
  • Συνέχιση για 5 έτη της κάλυψης ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής περίθαλψης μέσω του ιατροφαρμακευτικού προγράμματος της τράπεζας για τους εργαζόμενους και τα εξαρτώμενα μέλη της οικογένειάς τους.

* Δείτε αναλυτικά τους όρους στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v