Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηρθαν στη Nova-Wind τα νέα iPhone 14

Διαθέσιμα στο eshop αλλά και στα φυσικά καταστήματα τις εταιρείας. Δυνατότητα πληρωμής με 48 δόσεις.

Ηρθαν στη Nova-Wind τα νέα iPhone 14

Η Nova-Wind , ακολουθώντας πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις, διαθέτει από σήμερα στο wind.gr και στο δίκτυο των καταστημάτων της τα νέα μοντέλα της Apple, τη σειρά iPhone 14, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η τιμή για το iPhone 14 Pro ξεκινάει από 1.399€, για το iPhone 14 Pro Max από 1.549€ και για το iPhone 14 από 1.069€, με δυνατότητα αγοράς έως 48 άτοκες δόσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν εύκολα και οικονομικά το πολυπόθητο iPhone 14, με όφελος έως και 788€, επιστρέφοντας απλά την παλιά τους συσκευή σε επιλεγμένα καταστήματα του δικτύου της Wind.

Η νέα σειρά iPhone 14 της Apple παρουσιάστηκε σε εκδήλωση την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά ως προς τα χαρακτηριστικά τους, τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max έρχονται σε μεγέθη των 6.1 και 6.7 ιντσών αντίστοιχα, με notch που αλλάζει σχήμα, μεγάλη αναβάθμιση στις κάμερες στα 48MP και Always-On οθόνη που επιτρέπουν τη νέα λειτουργία της σειράς Dynamic Island. Επιπλέον, η Apple παρουσιάζει το Crash Detection1, μια νέα δυνατότητα ασφάλειας που καλεί σε βοήθεια όταν ο κάτοχος της συσκευής βρίσκεται σε κίνδυνο.

Αντίστοιχα, το iPhone 14 διαθέτει αντίστοιχες δυνατότητες με τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max διπλής κάμερας για καθαρές φωτογραφίες τόσο σε χαμηλό φωτισμό όσο και σε έντονο φως.

Για να δείτε περισσότερα πατήστε εδώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v