Στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν Regate και AfterSalesPro

Στόχος της συνεργασίας το last mile στη διεκπεραίωση παραγγελιών.

Στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν Regate και AfterSalesPro

Η Regate Α.Ε, εταιρεία του Ομίλου SOFTONE, ανακοινώνει τη στρατηγική συνεργασία με την AfterSalesPro, κορυφαία πλατφόρμα διαχείρισης αποστολών και παραγγελιών μέσω courier, δίνοντας τη βέλτιστη λύση για το Last Mile στη διεκπεραίωση παραγγελιών.

Τα Regate Effective SFA και B2B διασυνδέονται πλέον με 20+ εταιρείες courier, δίνοντας πληθώρα επιλογών για όλα τα e-shops που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την Κύπρο. Χάρη στην αυτοματοποίηση της δημιουργίας των voucher παραγγελιών, δίνεται η δυνατότητα αποτελεσματικής διαχείρισης επιστροφών και pick-up από το κατάστημα, τηλεφωνικών παραγγελιών και αξιολόγησης πελατών.

Η κάθε αποστολή παρακολουθείται σε real time χρόνο, ενώ εντοπίζονται εύκολα και μαζικά όλες οι αποστολές που ενδέχεται να παρουσιάσουν κάποιο πρόβλημα κατά την παράδοση, με αυτόματη σήμανση των πιθανών για επιστροφή ή των καθυστερημένων αποστολών. Επιπλέον, προσφέρονται και μία σειρά υπηρεσιών για τη βελτιστοποίηση των pre και after sales διαδικασιών ενός σύγχρονου e-shop ή εταιρείας logistics.

Μέσω της νέας συνεργασίας Regate και AfterSalesPro, επιτυγχάνεται μια υψηλού επιπέδου αγοραστική εμπειρία του τελικού πελάτη, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα και τη βέλτιστη after sales εμπειρία, υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση. 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v