Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Galaxy Cosmos Mezz: Το χρονοδιάγραμμα της ένταξης των μετοχών στην ΕΝ.Α. PLUS

Στις 31 Οκτωβρίου ξεκινά η διαπραγμάτευση των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz στην ΕN.A. PLUS.

Galaxy Cosmos Mezz: Το χρονοδιάγραμμα της ένταξης των μετοχών στην ΕΝ.Α. PLUS

H Galaxy Cosmos Mezz Plc  ανακοινώνει ότι στις 20 Οκτωβρίου 2022 η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών (το «Χ.Α.») ενέκρινε την αίτησή της για την ένταξη των μετοχών της στην κατηγορία «ΕΝ.Α. PLUS» της Εναλλακτικής Αγοράς του Χ.Α. (η «ΕΝ.Α. PLUS») (η «Ένταξη»), υπό την προϋπόθεση της ολοκλήρωσης της μείωσης σε είδος του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών Α.Ε. (η «Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών» ή η “ASH”) (ήτοι τη μείωση σε είδος του μετοχικού κεφαλαίου και διανομή στους Μετόχους της ASH των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz που αυτή διακρατά) (η «Εταιρική Πράξη»). Σύμβουλος της Εταιρείας για την Ένταξη ορίστηκε η Grant Thornton A.E. (ο «Σύμβουλος ΕΝ.A.»).

H Εταιρεία έχει ως κύριο σκοπό την απόκτηση, την κατοχή και τη διαχείριση ομολογιών μεσαίας και χαμηλής εξοφλητικής προτεραιότητας που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της τιτλοποίησης απαιτήσεων των χαρτοφυλακίων Galaxy και Cosmos του Ομίλου της ASH.

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της Εταιρείας αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, μετά την ολοκλήρωση της Εταιρικής Πράξης της ASH. Περισσότερες πληροφορίες για την Εταιρεία και τις μετοχές της, συμπεριλαμβανομένων των κινδύνων, είναι διαθέσιμες στο Πληροφοριακό Έγγραφο Ένταξης, που δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2022 σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Χ.Α., της Εταιρείας και του Συμβούλου ΕΝ.Α.

Κατωτέρω παρατίθεται το χρονοδιάγραμμα της προαναφερόμενης Εταιρικής Πράξης της ASH και της Ένταξης των μετοχών της Εταιρείας στην ΕΝ.Α. PLUS:

20 Οκτ. 2022: Έγκριση του Χ.Α. για την Ένταξη των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz στην ΕΝ.Α. PLUS, υπό την αίρεση της ολοκλήρωσης της Εταιρικής Πράξης της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών.

20 Οκτ. 2022: Ενημέρωση του X.A. για τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών και τη διανομή των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz στους Μετόχους της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών.

20 Οκτ. 2022: Δημοσίευση Δελτίου Τύπου του Χ.Α. σχετικά με την Ένταξη των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz στην ΕΝ.Α. PLUS, υπό την αίρεση της ολοκλήρωσης της Εταιρικής Πράξης της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών (μείωση σε είδος του μετοχικού κεφαλαίου) / Δημοσίευση Δελτίου Τύπου του Χ.Α. σχετικά με την Εταιρική Πράξη της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών για τη μείωση σε είδος του μετοχικού κεφαλαίου της.

20 Οκτ. 2022: Δημοσίευση του Πληροφοριακού Εγγράφου Ένταξης (ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Galaxy Cosmos Mezz, του Χ.Α. και του Συμβούλου ΕΝ.Α.).

20 Οκτ. 2022: Ανακοίνωση της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών σχετικά με την Εταιρική Πράξη (τη μείωση σε είδος του μετοχικού κεφαλαίου της και διανομή στους Μετόχους της των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz που κατέχει).

24 Οκτ. 2022: Τελευταία ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών με το δικαίωμα στη διανομή των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz.

25 Οκτ. 2022: Αποκοπή δικαιώματος της διανομής των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz στους Μετόχους της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών (Ημερομηνία Αποκοπής) / Διαπραγμάτευση των μετοχών της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών με τη νέα ονομαστική αξία.

26 Οκτ. 2022: Ημερομηνία καταγραφής για τον προσδιορισμό των δικαιούχων της διανομής σε είδος – Αρχείο δικαιούχων της επιστροφής κεφαλαίου (σε είδος).

27 Οκτ. 2022: Δημοσίευση ανακοίνωσης της Galaxy Cosmos Mezz στο Χ.Α. σχετικά με την ημερομηνία έναρξης της διαπραγμάτευσης των μετοχών της στην ΕΝ.Α. PLUS.

27 Οκτ. 2022: Πίστωση των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz στις μερίδες και στους λογαριασμούς αξιών των δικαιούχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.), όπως αυτοί προέκυψαν κατά την ημερομηνία καταγραφής των δικαιούχων της Εταιρικής Πράξης της Alpha Υπηρεσιών και Συμμετοχών.

31 Οκτ. 2022: Έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της Galaxy Cosmos Mezz στην ΕN.A. PLUS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v