Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intracom Ventures: Νέα εταιρεία από την Intracom Holdings

"Επιδιώκοντας την επίτευξη υψηλών αποδόσεων", αναφέρει ανακοίνωση, "το εύρος του επενδυτικού ενδιαφέροντος της Intracom Ventures θα εστιάζει στους τομείς της τεχνολογίας, της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ψυχαγωγίας".

Intracom Ventures: Νέα εταιρεία από την Intracom Holdings

Νέα εταιρεία venture capital δημιούργησε η Intracom HoldingsΗ Intracom Ventures η οποία συστάθηκε ως θυγατρική της κατά ποσοστό 100%, έχει μετοχικό κεφάλαιο 30 εκατ. ευρώ.

"Επιδιώκοντας την επίτευξη υψηλών αποδόσεων", αναφέρει ανακοίνωση, "το εύρος του επενδυτικού ενδιαφέροντος της Intracom Venture θα εστιάζει στους τομείς της τεχνολογίας, της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ψυχαγωγίας".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η «ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (δ.τ. «INTRACOM HOLDINGS»), ανακοινώνει την ίδρυση της “INTRACOM VENTURES ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και διακριτικό τίτλο “INTRACOM VENTURES”, θυγατρική της κατά ποσοστό 100% με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο € 30.000.000.

H INTRACOM HOLDINGS έχοντας στο δυναμικό της περισσότερα από 45 έτη εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην ίδρυση και ανάπτυξη εταιρειών σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, στοχεύει στην διαφοροποίηση του επενδυτικού της προφίλ και στην εξέλιξη του Ομίλου με νέο βήμα την INTRACOM VENTURES. Επιδιώκοντας την επίτευξη υψηλών αποδόσεων, το εύρος του επενδυτικού ενδιαφέροντος της INTRACOM VENTURES θα εστιάζει στους τομείς της τεχνολογίας, της ναυτιλίας, του τουρισμού και της ψυχαγωγίας.

Η INTRACOM VENTURES επιδιώκει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο με επενδύσεις υψηλής ανάπτυξης στο νέο οικονομικό περιβάλλον που αναδιαμορφώνεται με ένα ευρύ και συγχρόνως εξειδικευμένο χαρτοφυλάκιο εγχώριας αλλά και διεθνούς παρουσίας, βασιζόμενη στους ανθρώπους και στο διεθνές δίκτυο συνεργατών της".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v