Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη διεθνή έκθεση Εquip Hotel Paris μετείχε η Παπουτσάνης

Στη διοργάνωση πήραν μέρος πάνω από 1.200 εκθέτες από 144 χώρες. Ποια προϊόντα παρουσίασε.

Στη διεθνή έκθεση Εquip Hotel Paris μετείχε η Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης, συμμετείχε στην Equip Hotel Paris, την διεθνή έκθεση στον τομέα του Τουρισμού και της Φιλοξενίας στην οποία, συμμετείχαν περισσότεροι από 1.200 εκθέτες από 144 χώρες και πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις αρχές Νοεμβρίου 2022.

Στο περίπτερο της Παπουτσάνης, οι σύμβουλοί της παρουσίασαν ιδέες και λύσεις για την παγκόσμια αγορά Hotel Amenities σε μεγάλο αριθμό ενδιαφερομένων από διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, από όλο τον κόσμο. 

Σύμφωνα με σχετιική ανακοίνωση, το χαρτοφυλάκιο Ξενοδοχειακών Προϊόντων της Παπουτσάνης βασίζεται σε ιδέες και προτάσεις που στοχεύουν σε ένα πιο βιώσιμο μέλλον: επαναγεμιζόμενα dispensers, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και σε πολλές περιπτώσεις συσκευασίες από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Μέσω των προτάσεων αυτών, η Παπουτσάνης, απευθυνόμενη σε ξενοδοχειακές μονάδες που επιθυμούν να μειώσουν το περιβαλλοντολογικό τους αποτύπωμα, προωθεί τη μείωση της σπατάλης προϊόντος, αλλά και τη μείωση της χρήσης πλαστικού.

Σημειώνεται ότι η Παπουτσάνης αναπτύσσει την εξαγωγική της δραστηριότητα, έχοντας πλέον παρουσία και συνεργασίες με ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως. Αξίζει να αναφερθεί ότι μόνο το 9μηνο 2022, η κατηγορία Hotel Amenities της Παπουτσάνης σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 195% σε σχέση με το 2021.

Με γνώμονα τη βιώσιμη καινοτομία η Παπουτσάνης διαθέτει αναπτυσσόμενο portfolio Ξενοδοχειακών Προϊόντων που περιλαμβάνει:

  • Eco-certified & vegan σειρές: Πιστοποιημένες, με συστατικά φυσικής προέλευσης, οι eco-certified και vegan σειρές της Παπουτσάνης αποτελούν την ιδανική επιλογή για ξενοδοχεία που θέλουν να μειώσουν το οικολογικό τους αποτύπωμα. Οι σειρές είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας.
  • Μεσογειακές σειρές: Απαλές, περιποιητικές φόρμουλες με αγνά, αυθεντικά συστατικά που αποτυπώνουν τα μυστικά ομορφιάς της Μεσογειακής φύσης και υπόσχονται να προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία διαμονής.
  • Experiential & Skin Care σειρές: Μοναδικές ξενοδοχειακές σειρές, με υψηλής ποιότητας φόρμουλες και υπέροχα αρώματα που περιποιούνται και αναζωογονούν το σώμα και το πνεύμα

Η Παπουτσάνης στην έκθεση Equip Hotel Paris παρουσίασε τις ξενοδοχειακές σειρές της, Good To Declare και Le Jardin Med! Η Good To Declare διαθέτει αγνή φόρμουλα με πρεβιοτικά, φυσικά συστατικά και αρώματα, σε συσκευασίες dispensers από ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο υλικό, ενώ έχει λάβει ήδη την πιστοποίηση Ecocert Cosmos Natural. Η Le Jardin Med, διαθέτει vegan φόρμουλες με εκχυλίσματα από ελληνικό σαφράν, βιολογικό φασκόμηλο και σταφύλι, ενώ διατίθεται σε φιλικές προς το περιβάλλον, ανακυκλώσιμες συσκευασίες, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v