Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επένδυση στην ελληνική Blueground ανακοίνωσε το κρατικό fund του Αμπου Ντάμπι

Την επένδυσή της στην ελληνική πλατφόρμα μακροχρόνιας ενοικίασης ακινήτων ανακοίνωσε η DisruptAD. Τι δηλώνουν ο ιδρυτής της Blueground και ο επικεφαλής επενδύσεων της ADQ.

Επένδυση στην ελληνική Blueground ανακοίνωσε το κρατικό fund του Αμπου Ντάμπι

Η DisruptAD, η επιχειρηματική πλατφόρμα του επενδυτικού fund του Αμπου Ντάμπι ADQ, ανακοίνωσε επένδυση στην ελληνική Blueground, εταιρεία που προσφέρει λύσεις στέγασης με το κλειδί στο χέρι για ενοικιαστές παγκοσμίως.

Η Blueground, η οποία ιδρύθηκε στην Αθήνα από τον Άλεξ Χατζηελευθερίου, είναι μια τεχνολογική πλατφόρμα που παρέχει στους χρήστες μια απλή εμπειρία online κράτησης για πρόσβαση σε επιλογές μακροχρόνιας ενοικίασης. Η εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία από την έναρξή της το 2013, ενώ τώρα λειτουργεί σε 26 πόλεις σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία με ένα χαρτοφυλάκιο περίπου 8.000 διαμερισμάτων. Μέχρι το τέλος του 2025, η Blueground στοχεύει να επεκτείνει το δίκτυο διαμερισμάτων της σε 35.000 σε 50 πόλεις.

Ο Amer Al Ameri, Επικεφαλής Επιχειρηματικού Κεφαλαίου και Τεχνολογικών Επενδύσεων στην ADQ, δήλωσε: «Η επένδυσή μας στην Blueground ενισχύει τη δέσμευσή μας για την προώθηση βασικών τομέων της οικονομίας ως μέρος της συμφωνίας Επενδύσεων της ADQ με την Ελλάδα. Η επιτυχία των πλατφορμών όπως αυτή που ανέπτυξε η Blueground, θα λειτουργήσει ως καταλύτης για την επιτάχυνση της βιώσιμης ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Με τις ταχέως αναπτυσσόμενες δραστηριότητές της σε ώριμες αγορές ακινήτων παγκοσμίως, η Blueground έχει ένα πολλά υποσχόμενο ταξίδι μπροστά της, σε συνδυασμό με την ισχυρή ηγετική της ομάδα και το όραμά της για την εταιρεία. Η συνεργασία μας θα μας επιτρέψει να ξεκλειδώσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης σύμφωνα με την εντολή μας για την παροχή ισχυρών και βιώσιμων οικονομικών αποδόσεων».

Ο Άλεξ Χατζηελευθερίου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Blueground, σχολίασε: «Η επένδυση από την DisruptAD θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο των διαμερισμάτων μας σε όλο τον κόσμο. Καθώς η εξ αποστάσεως εργασία έχει δημιουργήσει μεγαλύτερη ευελιξία στο εργατικό δυναμικό, η πλατφόρμα μας είναι μοναδικά τοποθετημένη για να υποστηρίζει επαγγελματίες που αναζητούν να βρουν ένα νέο σπίτι στην πόλη της επιλογής τους».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v