Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον ξανά η Kaizen Gaming

Για πρώτη φορά έλαβε την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία, χώρες στις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία και δραστηριότητα.

Στις εταιρίες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον ξανά η Kaizen Gaming

Η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη ελληνική gametech εταιρία, αναγνωρίστηκε για ακόμη μια φορά ως Great Place to Work™ στην Ελλάδα, ενώ για πρώτη φορά έλαβε την ομώνυμη πιστοποίηση και σε Πορτογαλία, Ρουμανία και Βουλγαρία, χώρες στις οποίες έχει αναπτύξει ισχυρή παρουσία και δραστηριότητα.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό Great Place to Work™, οι εργαζόμενοι της Kaizen Gaming αξιολόγησαν το εργασιακό περιβάλλον, τις ευκαιρίες εξέλιξης, το επίπεδο εμπιστοσύνης αλλά και την εταιρική κουλτούρα, μεταξύ άλλων. Τα αποτελέσματα της έρευνας επιβεβαίωσαν την υψηλή ικανοποίηση των εργαζομένων όσον αφορά στο εργασιακό τους περιβάλλον καθώς και ότι το συλλογικό πνεύμα αποτελεί βασική και ουσιαστική αξία της εταιρίας.

Σημειώνεται ότι την πρώτη φορά που η Kaizen Gaming έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work™ στην Ελλάδα, διακρίθηκε στη συνέχεια σε ευρωπαϊκό επίπεδο καταλαμβάνοντας την 9η θέση στα Best Workplaces Europe 2021, στην κατηγορία επιχειρήσεων με 500+ εργαζομένους.

Η κα Στέλλα Βουλγαράκη, Chief People Officer της Kaizen Gaming, σημείωσε: "Στην Kaizen Gaming, οι εργαζόμενοι αποτελούν το πιο σημαντικό συστατικό της επιτυχίας μας και για το λόγο αυτό επενδύουμε ουσιαστικά και μακροπρόθεσμα στη δημιουργία ενός υγιούς περιβάλλοντος εργασίας, στο οποίο καλλιεργείται η διαφορετικότητα, ο σεβασμός και το ομαδικό πνεύμα. Το γεγονός ότι η αναγνώριση αυτή προέρχεται από τους ίδιους τους εργαζομένους μας την καθιστά πιο ουσιαστική και μας επιβεβαιώνει ότι πορευόμαστε στη σωστή κατεύθυνση." .

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v