Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμμετοχή της Κρι Κρι στη διεθνή έκθεση τροφίμων της Σεούλ

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις 23-26 Νοεμβρίου. H εταιρεία έχει αναπτυσσόμενη παρουσία στη Νότια Κορέα μέσω του Greek Frozen Yogurt.

Συμμετοχή της Κρι Κρι στη διεθνή έκθεση τροφίμων της Σεούλ

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Seoul International Café Show, που πραγματοποιήθηκε στην Κορέα στις 23-26 Νοεμβρίου, συμμετείχε η Κρι Κρι, στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της παρουσίας της στην αγορά της Ασίας αλλά και παγκοσμίως, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων Seoul International Cafe Show, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο, λαμβάνει χώρα στο κέντρο της Σεούλ και προσελκύει επισκέπτες κυρίως από την Ασία αλλά και από τη Νότια Αμερική, τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ωκεανία και την Αφρική. Φέτος, στην 21η διοργάνωσή της, συμμετείχαν 627 εταιρείες και 3.533 brands από 35 χώρες σε όλον τον κόσμο. Μεταξύ των εταιρειών ήταν και η Kρι Kρι η οποία συμμετείχε στην έκθεση για πρώτη φορά.

H Kρι Kρι έχει αναπτυσσόμενη παρουσία στη Νότια Κορέα μέσω του Greek Frozen Yogurt το οποίο κυκλοφορεί σε δύο γεύσεις, κλασική και ροδάκινο, ενώ πρόσφατα το προϊόν λανσαρίστηκε και σε μικρότερες συσκευασίες, ειδικά σχεδιασμένες για τη συγκεκριμένη αγορά. Η ελληνική γαλακτοβιομηχανία κλείνει έναν χρόνο συνεργασίας με μεγάλη κορεάτικη εταιρεία διανομών και ήδη προγραμματίζεται η τοποθέτηση του Kρι Kρι Frozen Yogurt σε 15.000 νέα σημεία πώλησης στην Κορέα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v