Συνεχίζεται η προσφορά «στείλε το πακέτο σου με 1 ευρώ» από το Box Now

Και τον Δεκέμβριο, θα μπορούν όλοι να στέλνουν το δέμα/δώρο τους, όπου θέλουν, από Locker σε Locker, σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, με κόστος μόνο 1 ευρώ!

Συνεχίζεται η προσφορά «στείλε το πακέτο σου με 1 ευρώ» από το Box Now

Επειτα από την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου και την ανάγκη για περισσότερες, αποτελεσματικές και οικονομικές αποστολές, η προσφορά της BOX NOW επεκτείνεται και όλο τον Δεκέμβριο. Τι σημαίνει αυτό; Ότι και τον Δεκέμβριο, θα μπορούν όλοι να στέλνουν το δέμα/δώρο τους, όπου θέλουν, από Locker σε Locker, σε όλα τα σημεία της Ελλάδας, με κόστος μόνο 1 ευρώ!

Ταυτόχρονα, η εταιρία ανακοίνωσε ότι εγκαινιάζει και τη συνεργασία με το Smart Park. Το Smart Park αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα και βρίσκεται σε μια έκταση 91 στρεμμάτων στην καρδιά της Αττικής. Διαθέτει 30 στρέμματα πρασίνου, ενώ σε 53.000 τ.μ. φιλοξενεί τα ισχυρότερα και σημαντικότερα ονόματα (brand names) του λιανικού εμπορίου της χώρας μας. 

Με το εκτεταμένο πανελλαδικό δίκτυο Lockers, που ξεπερνά τα 1200, την αυθημερόν παράδοση στην Αττική και την επόμενη ημέρα σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και τη δυνατότητα παραλαβής 24/7 για τον καταναλωτή κοντά στο σπίτι ή την εργασία του, η BOX NOW αποτελεί την καλύτερη επιλογή για όλες τις ανάγκες αποστολής δεμάτων.

Η αποστολή απο locker σε locker BOX NOW είναι εξαιρετικά απλή: Ο ενδιαφερόμενος, είτε πρόκειται για εταιρεία είτε για ιδιώτη, μπορεί να προγραμματίσει την αποστολή του δέματός του στον ιστότοπο της BOX NOW, ακολουθώντας τα απαραίτητα βήματα. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την πληρωμή, εκτυπώνει τα στοιχεία του παραλήπτη, τα κολλάει στο δέμα και το τοποθετεί στο Locker που βρίσκεται κοντά του ή έχει επιλέξει, μέσα σε 24 ώρες.

Αμέσως, ο παραλήπτης ειδοποιείται για το δέμα του και μπορεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας να πάει στο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής Δεμάτων για να το παραλάβει, πληκτρολογώντας τον 6ψήφιο κωδικό που του έχει αποσταλεί ώστε να ανοίξει η θυρίδα.

Η ΒΟΧ ΝΟW συνεχίζει να διευρύνει το πλήθος των συνεργαζόμενων εταιρειών με βασικό στόχο τη βέλτιστη και ταχύτερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που θέλουν τις αγορές τους σε χρόνο και τόπο που ταιριάζει με τον τρόπο ζωής τους, προσφέροντας τη δυνατότητα παράδοσης δεμάτων σε Lockers σε κομβικά σημεία, σε περισσότερες από 140 περιοχές της χώρας. Ενδεικτικά σε: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Τρίπολη, Χαλκίδα, Πύργο, Καλαμάτα, Άργος, Αγρίνιο, Λάρισα, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Σέρρες και Δράμα, ώστε όλοι οι καταναλωτές να έχουν πρόσβαση σε κάποιο BOX NOW Locker, καλύπτοντας τη μικρότερη δυνατή απόσταση για να παραλάβουν τις παραγγελίες τους σε όλη την Ελλάδα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v