Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυτές είναι οι 10 νέες επιχειρήσεις του ΟΠΑΠ Forward

Τα νέα μέλη θα έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες καθώς και σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, που πρόκειται να τις βοηθήσει να εξελιχθούν.

Αυτές είναι οι 10 νέες επιχειρήσεις του ΟΠΑΠ Forward
Οι νέοι επιχειρηματίες του OΠΑΠ Forward

Δέκα νέες εταιρείες που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση τόσο αυτές όπως και όλες οι επιχειρήσεις του προγράμματος, θα έχουν πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες καθώς και σε ένα επιχειρηματικό δίκτυο, που αποσκοπεί στο να τις βοηθήσει να εξελιχθούν.

Οι 10 νέες αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εντάχθηκαν εφέτος στο ΟΠΑP Forward είναι οι:

  • Dirty Laundry
  • Mailo’s: The Pasta Project
  • Βιολογικό Χωριό
  • Provil
  • Fitness Meals
  • Vezyroglou Farm
  • Pharm24
  • Mastiha Shop
  • Simply Burgers
  • ARI Foods

Νέες θέσεις εργασίας και ισχυρές οικονομικές επιδόσεις

Το OΠΑΠ Forward έχοντας συμπληρώσει έξι χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική αγορά, έχει καθιερωθεί ως το υπ’ αριθμόν ένα πρόγραμμα στήριξης της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Μέσω αυτού, οι επιχειρήσεις δημιούργησαν 2.260 νέες άμεσες θέσεις εργασίας και 20.249 νέες έμμεσες. Επίσης, πέτυχαν συνολική αύξηση του κύκλου εργασιών τους κατά 242 εκατ. ευρώ.

Καθοριστικό ρόλο στο success story των όλων επιχειρήσεων παίζει η πλήρης στήριξη των ανθρώπων του OΠΑΠ, οι οποίοι στρατηγικά επιλέγουν να επενδύουν στη νέα γενιά. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην πρόσφατη εκδήλωση του OΠΑΠ Forward ο Διευθύνων Σύμβουλος του OΠΑΠ, Γιαν Κάρας:

«Το OΠΑΠ Forward εστιάζει στα κρίσιμα ζητήματα της ανάπτυξης και της απασχόλησης. Συνολικά, το πρόγραμμα στηρίζει επιχειρήσεις και ταλαντούχους ανθρώπους, που θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα. Τα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες έχουν περάσει διάφορες κρίσεις, αλλά έχουν επιδείξει ανθεκτικότητα και προοπτικές για σπουδαία πράγματα. Μερικές φορές, το μόνο που χρειάζεται κανείς για να πετύχει κάτι σπουδαίο είναι μια ευκαιρία – και αυτό ακριβώς κάνει το OΠΑΠ Forward».

Ειδικότερα για την εστίαση που δίνει ο OΠΑΠ και το πρόγραμμα στους νέους επιχειρηματίες, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του OΠΑΠ, Οδυσσέας Χριστοφόρου, κατέστησε σαφές ότι αυτοί θα διαμορφώσουν την επόμενη ημέρα στο ελληνικό επιχειρείν και την ελληνική οικονομία.

«Η νέα γενιά φέρνει στην αγορά νέες αξίες και προτεραιότητες. Εστιάζει στην τεχνολογία και επιζητά καινοτομία, ευελιξία και ψηφιακά εργαλεία συνεργασίας. Δίνει έμφαση στην κοινωνική προσφορά, βάζοντας ψηλά την εταιρική κοινωνική ευθύνη, την αλληλεγγύη και την ηθική επιχειρηματικότητα. Οι επιχειρήσεις, λοιπόν, οφείλουν να προσαρμοστούν σε αυτό το νέο περιβάλλον και να αφουγκράζονται τις ανάγκες και τις προσδοκίες των νέων. Για εμάς στον OΠΑΠ, αυτό είναι μια στρατηγική επιλογή. Επενδύουμε στους νέους και στόχος μας είναι ένα καλύτερο αύριο για αυτούς», υπογράμμισε ο κ. Χριστοφόρου.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ:

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v