Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Logismos: Αύξηση τζίρου και οριακή κερδοφορία στο εννεάμηνο

Η εισηγμένη εμφάνισε κύκλο εργασιών ύψους 1,96 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων και τόκων ύψους 41.242 ευρώ.

Logismos: Αύξηση τζίρου και οριακή κερδοφορία στο εννεάμηνο

H εταιρεία Logismos – ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Α.Ε. με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σε συνέχεια της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς η οποία της κοινοποιήθηκε την 11/11/2022 ανακοινώνει τα ακόλουθα:

α) Έσοδα από πωλήσεις, κέρδη προ φόρων και τόκων (EBIT), και τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), για το γ΄ τρίμηνο της χρήσης 2022 και σε σωρευτική βάση, καθώς και τα αντίστοιχα συγκριτικά μεγέθη της περσινής περιόδου, όπως αποτυπώνονται στον παρακάτω πίνακα:

β) Σημαντικές μεταβολές στη δανειακή θέση ή/και κεφαλαιακή διάρθρωση καθώς και λοιπά μεγέθη της κατάστασης χρηματοοικονομικής θέσης, οι οποίες έλαβαν χώρα κατά το γ’ τρίμηνο του 2022:

Στο εννεάμηνο του 2022 ο τζίρος της εταιρείας ήταν σημαντικά αυξημένος, σε σχέση με το αντίστοιχο εννεάμηνο του 2021, ήτοι 1.962,4 χιλ. ευρώ έναντι 1.466 χιλ. ευρώ, λόγω της υποχώρησης των επιπτώσεων από τον Covid-19 και παράλληλα την επίτευξη σημαντικών νέων πωλήσεων των προϊόντων λογισμικού της εταιρείας σε μεγάλες εταιρείες στο χώρο των τροφίμων και της εκπαίδευσης.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v