Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο άνοιξε η «Τhe Newel»

Τρία boutique καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών, μετρά η αλυσίδα. Ποιες υπηρεσίες προσφέρει ο νέος χώρος φιλοξενίας.

Νέο ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο άνοιξε η «Τhe Newel»

Άνοιξε πριν λίγες ημέρες το Τhe Newel Metaxourgeio. Πρόκειται για το νέο μέλος της αλυσίδας The Newel που πλέον διαθέτει τρία Boutique καταλύματα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η The Newel aποτελεί brand υβριδικής φιλοξενίας που κατέχει premium καταλύματα, Lifestyle Hotels & Luxury Boutique Apartments.

Ειδικότερα η ατζέντα της εταιρείας περιλαμβάνει το “The Newel Acropolis”, το “The Newel Psychiko” και το “The Newel Metaxourgeio”.

Υπογραμμίζεται ότι η The Newel σύντομα θα ανακοινώσει τη συνεργασία της με γνωστό chef  ο οποίος θα υπογράφει το μενού των εστιατορίων των “The Newel Psychiko” και “The Newel Metaxourgeio”. 

Αναφερόμενος στο νέο αυτό επιχειρηματικό project, ο ιδρυτής της εταιρείας κος Χριστόφορος Πέτσης, τονίζει ότι:

«Αυτό που διαφοροποιεί τη The Newel από τον ανταγωνισμό, είναι η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των καταλυμάτων που υπηρετεί τη λειτουργικότητα των χώρων και επιτρέπει την αρμονική συμβίωση επισκεπτών διαφορετικού προφίλ. Αυτός είναι άλλωστε και ο πρωταρχικός στόχος του εγχειρήματος».

Κλείνοντας ο κ. Πέτσης επισημαίνει ότι:

«Σύντομα η The Newel θα ανακοινώσει την επέκταση του brand τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τη σχεδιαζόμενη ανάπτυξή της να εκκινεί από την εμπιστοσύνη των επισκεπτών και το γεγονός ότι τα καταλύματά της αποτελούν σταθερή επιλογή αυτών».

“The Newel Acropolis”

Επιλογή για τους λάτρεις του κέντρου. Προσφέρει φιλοξενία σε κοντινή απόσταση από μουσεία, μνημεία και αξιοθέατα. Διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες.

“The Newel Psychiko”

Διαθέτει 21 δωμάτια και σουίτες. Ενδείκνυεται για εκείνους που αναζητούν ένα ήσυχο καταφύγιο.

“The Newel Metaxourgeio”

Αποτελεί το νεότερο μέλος της αλυσίδας. Διαθέτει 17 δωμάτια και υπηρεσίες spa. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v