Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η εφαρμογή OPAP Store App ξεπέρασε τους 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες

Το OPAP Store App αποτελεί ένα νέο ψηφιακό εργαλείο στα χέρια των παικτών που βρίσκονται εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

Η εφαρμογή OPAP Store App ξεπέρασε τους 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες

Περισσότερους από 500.000 εγγεγραμμένους χρήστες έχει συγκεντρώσει η καινοτόμος εφαρμογή OPAP Store App, σηματοδοτώντας την επόμενη ημέρα στο δίκτυο των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

«Η εφαρμογή είναι πολύ διαδομένη πλέον στους πελάτες μας και έχει μεγάλη απήχηση, ειδικά στο πιο νεανικό κοινό. Κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς ο κόσμος που επισκέφθηκε το κατάστημα μας για να παρακολουθήσει τους αγώνες, την χρησιμοποιούσε κατά κόρον για να στοιχηματίσει ή να συμμετάσχει στο δωρεάν παιχνίδι προβλέψεων «MundoBall», τονίζει ο κ. Κωνσταντίνος Σταράκης, ιδιοκτήτης πρακτορείου OΠΑΠ στην Βούλα.

Προσωπικό ψηφιακό πορτοφόλι

Το OPAP Store App αποτελεί ένα νέο ψηφιακό εργαλείο στα χέρια των παικτών που βρίσκονται εντός των καταστημάτων OΠΑΠ. Δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες των καταστημάτων OΠΑΠ να παίζουν, εύκολα και γρήγορα, χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης. «Μέσω της εφαρμογής, οι παίκτες καταθέτουν τα δελτία τους, εφόσον βρίσκονται μέσα σε ένα κατάστημα OΠΑΠ, αλλά και ενημερώνονται για τα αγαπημένα τους παιχνίδια από το κινητό ή το τάμπλετ», σημειώνει ο κ. Σταράκης.

«Με τη νέα εφαρμογή, καθένας μπορεί να φτιάξει το προσωπικό του ψηφιακό πορτοφόλι. Πρόκειται για μια πολύ εύκολη διαδικασία. Το μόνο που πρέπει να κάνουν οι παίκτες είναι να σκανάρουν ένα voucher μέσω της εφαρμογής, ώστε να μεταφέρουν τα χρήματα στο ψηφιακό τους πορτοφόλι. Παράλληλα, στην εφαρμογή συμμετέχει και το πρόγραμμα «OΠΑΠ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ», με το οποίο οι χρήστες σκανάρουν τα δελτία τους για να δουν αν έχουν κερδίσει», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v