Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Praktiker-Designia Insurance-Minetta για ασφάλιση ποδηλάτων

Η κάλυψη προσφέρεται δωρεάν από την Praktiker με διάρκεια ενός χρόνου για κάθε αγορά συμβατικού ή ηλεκτρικού ποδηλάτου. Τι υπηρεσίες προσφέρει.

Συνεργασία Praktiker-Designia Insurance-Minetta για ασφάλιση ποδηλάτων

H Praktiker, καλύπτει ασφαλιστικά όσους αγοράσουν συμβατικό ή ηλεκτρικό ποδήλατο, με το ασφαλιστικό πρόγραμμα Minetta Bike1 το οποίο περιλαμβάνει τις εξής καλύψεις: Αστική Ευθύνη από την κυκλοφορία του ποδηλάτου, Διασταυρούμενη Ευθύνη, Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα, Φροντίδα Ατυχήματος, καθώς και Οδική Βοήθεια ως προαιρετική κάλυψη. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια ζωής ενός χρόνου από την ημερομηνία αγοράς του ποδηλάτου, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν από την Praktiker ύστερα από πρόταση και με τη διαμεσολάβηση της Designia Insurance Brokers. Αξιοποιώντας την εδώ και 30 χρόνια εμπειρία της στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, η Designia Insurance Brokers λειτούργησε για ακόμα μια φορά με αξιοπιστία, ώστε να προσφερθεί η λύση σε μια ανάγκη που έχει αναδυθεί τελευταία ανάμεσα στους λάτρεις του ποδηλάτου και η οποία αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη του αγαπημένου τους τρόπου μετακίνησης.

Το πρόγραμμα διαθέτει στην αγορά από το 2018 η Minetta Ασφαλιστική, καθώς εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει αναγνωρίσει την αναγκαιότητα της ασφάλισης του ποδηλάτου, την κάλυψη του οποίου η εταιρία συμπεριελάμβανε ήδη στα προγράμματα Οικογενειακής Αστικής Ευθύνης. Ωστόσο, με γνώμονα την αρτιότερη κάλυψη, έχει δημιουργήσει και διαθέτει μέσω των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών, αυτόνομα προγράμματα τα οποία, πλέον της αστικής ευθύνης, περιλαμβάνουν και συμπληρωματικές παροχές – καλύψεις που επεκτείνονται και στο ίδιο το ποδήλατο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v