Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Pet City Group απέκτησε το online shop gatoskilo.gr

«Η στρατηγική μας πέρα από την πολυκαναλικότητα, έχει στο πλάνο και την άμεση γεωγραφική επέκταση άλλα και παροχή υπηρεσιών όπως κτηνιατρεία, grooming και φαρμακεία μέσα από τα καταστήματα μας», δήλωσε ο CEO Γιάννης Γαβριηλίδης.

H Pet City Group απέκτησε το online shop gatoskilo.gr

Η Pet City Group απορρόφησε τις δραστηριότητες του online shop gatoskilo.gr, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την παρουσία της στον χώρο των ηλεκτρονικών αγορών, αναφέρει ανακοίνωση στο πλαίσιο ανάπτυξης της πολυκαναλικής στρατηγικής του ομίλου.

Με αυτή την κίνηση η Pet City Group διευρύνει το ψηφιακό στίγμα της εταιρείας προχωρώντας δυναμικά στην υλοποίηση ενεργειών που έχει σχεδιάσει, με στόχο την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των πελατών της, αλλά και τη διάθεση μιας ευρείας γκάμας προϊόντων φροντίδας για τα κατοικίδια.

«Η εξαγορά αυτή είναι ένα πρώτο αλλά πολύ σημαντικό δείγμα του μετασχηματισμού του Pet City. Η στρατηγική μας πέρα από την πολυκαναλικότητα, έχει στο πλάνο και την άμεση γεωγραφική επέκταση αλλά και παροχή υπηρεσιών όπως κτηνιατρεία, grooming και φαρμακεία μέσα από τα καταστήματά μας -στο επίκεντρο είναι η εμπειρία του πελάτη και η αγάπη και φροντίδα για τα κατοικίδιά μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v