Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από €2 εκατ. στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ

Κατάθεση δελτίων μέχρι τις 21:30. Εκπλήξεις και δώρα από τα Τζόκερ Stars για τους online παίκτες έως και τις 8 Ιανουαρίου.

Πάνω από €2 εκατ. στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ

Σε εορταστικούς ρυθμούς το Τζόκερ κληρώνει απόψε 2,3 εκατ. ευρώ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Επιπλέον, όσοι καταθέτουν τα δελτία τους διαδικτυακά, μέσω του tzoker.gr ή της εφαρμογής Τζόκερ, μαζεύουν αστέρια και διεκδικούν απίθανα δώρα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των Τζόκερ Stars.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα επιβράβευσης Τζόκερ Stars θα μοιράζει δώρα στους online παίκτες όλη την εορταστική περίοδο, έως και τις 8 Ιανουαρίου.

Για τα Τζόκερ Stars ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσω του tzoker.gr και του tzoker app.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν τα 2,3 εκατ. ευρώ της αποψινής κλήρωσης του Τζόκερ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. H online συμμετοχή στο παιχνίδι γίνεται από υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Μπαίνοντας κανείς στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας την εφαρμογή Τζόκερ, πραγματοποιεί εγγραφή και στη συνέχεια, μέσω του λογαριασμού του, επιλέγει αριθμούς, συμπληρώνει στήλες και καταθέτει το δελτίο του, με λίγα κλικ.

Η κλήρωση του παιχνιδιού θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή του παιχνιδιού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v