Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακαίνισε το κατάστημά της στην Παλήνη η Praktiker Hellas

Διαθέτει δομές που εξυπηρετούν τις ανάγκες ατόμων με αναπηρία. Ποια τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει.

Ανακαίνισε το κατάστημά της στην Παλήνη η Praktiker Hellas

Η Praktiker Hellas μας καλωσορίζει στο ανακαινισμένο κατάστημά της στην Παλλήνη, όπου βρίσκεται και το νέο της κέντρο κήπου «Urban Kipos»

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το κατάστημα της Παλλήνης διαθέτει φωτισμό LED, υποδομή ανακύκλωσης μεγάλων οικιακών συσκευών και σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Το Praktiker Παλλήνης προσφέρει εκθέσεις ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών, επίπλων και στρωμάτων. Παράλληλα οι καταναλωτές μπορούν να βρούν προτάσεις σε προϊόντα θέρμανσης, ψύξης-κλιματισμού αλλά και την ανανεωμένη συλλογή εργαλείων για το σπίτι, αλλά και την επιχείρηση, καθώς και νέα Try Me concepts σε ηλεκτρικές συσκευές, εργαλεία και smart gadgets.

Επίσης στο νέο κέντρο κήπου, το concept Urban Kipos, θα περιλαμβάνει εκθέσεις επίπλων κήπου, εργαλείων και μηχανημάτων κήπου, είδη ποτίσματος, φυτά και πολλά άλλα είδη για τον κήπο, το μπαλκόνι και τη βεράντα, με ιδέες που καλύπτουν όλες τις επιθυμίες και τις ανάγκες για κάθε μικρό ή μεγάλο εξωτερικό χώρο, για το σπίτι ή την επιχείρησή μας και φυσικά με παρουσίαση όλων των φρέσκων concepts BBQ, Cinema, Kiddos και Vertical Kipos, καθώς και με corner Kipos Experts.

Επίσης για τα παιδιά θα υπάρχει ειδική γωνία, «Kiddos Kipos – The School Project». 

Επιπλέον το κατάστημα εξυπηρετεί τις ανάγκες ατόμων με αναπηρία, καθώς διαθέτει κατατοπιστική σήμανση σε διαδρόμους και προϊόντα, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση από την ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα του καταστήματος, σύγχρονο συμπεριληπτικό μπάνιο, θέσεις parking για ΑμεΑ, μια συμπεριληπτική γκάμα προϊόντων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v