Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

To χαρτοφυλάκιο της TCI Specialty εξαγόρασε η Howden Ελλάδας

Στόχος μας είναι οι επιχειρήσεις να έχουν στη διάθεσή τους όχι μόνον καθετοποιημένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές προτάσεις, αλλά και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες, δήλωσε ο CEO της Howden για Ελλάδα και Κύπρο.

To χαρτοφυλάκιο της TCI Specialty εξαγόρασε η Howden Ελλάδας

Σήμερα ολοκληρώθηκε η ενοποίηση των εργασιών της εταιρίας διαμεσολάβησης ΤCI Specialty Insurance Μονοπρόσωπη ΙΚΕ, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, με τη Howden Ελλάδας.

Παράλληλα σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με την ένταξη των Γιάννη Νάστου και Αλέξανδρου Παλάσκα στο δυναμικό της Howden Hellas, η εταιρία ενδυναμώνει την ομάδα του γραφείου Θεσσαλονίκης με δύο επαγγελματίες διαμεσολαβητές στον Κλάδο Πιστώσεων - Εγγυήσεων.

Στο πλαίσιο της επίσημης ολοκλήρωσης των συμφωνιών συνεργασίας, ο Αλέξανδρος Παλάσκας είπε μεταξύ άλλων:

«Η συνεργασία με έναν οργανισμό που γνωρίζει πολύ καλά την τοπική αγορά, αλλά συγχρόνως διαθέτει πρόσβαση στην τεχνογνωσία και στις υπηρεσίες των κορυφαίων ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών εταιριών σε διεθνές επίπεδο, μας δίνει τη δυνατότητα, όχι απλώς να διευρύνουμε τον κύκλο των εργασιών μας, αλλά να έχουμε απεριόριστη υποστήριξη ώστε να παρέχουμε στους επιχειρηματίες που μας εμπιστεύονται κορυφαίες ασφαλιστικές υπηρεσίες».

Ο Γιάννης Νάστος, επικεφαλής της TCI Specialty, δήλωσε:

«Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και η προτεραιότητα που παραδοσιακά δίνουμε στην ποιοτική και διαπροσωπική εξυπηρέτηση των πελατών μας, αποτέλεσε τη κινητήριο δύναμη για τη συνεργασία με τη Howden Ηellas. Η συνένωση των δυνάμεών μας με τον μεγαλύτερο επιχειρηματικό broker της αγοράς, αποδεικνύει την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να παρέχουμε στους πελάτες τις καλύτερες δυνατές λύσεις της τοπικής, αλλά και των διεθνών αγορών».

Ο Δημήτρης Τσεσμετζόγλου, CEO Howden Greece & Cyprus, τόνισε:

«Σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της 5ης κατά σειρά στρατηγικής συμμαχίας μέσα στα δύο τελευταία χρόνια, βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω δύο ακόμη έμπειρους και αξιόλογους συνεργάτες στη μεγάλη οικογένεια της Howden Hellas και συγκεκριμένα στο δυναμικό γραφείο μας στη Θεσσαλονίκη. Στόχος μας είναι οι επιχειρήσεις να έχουν στη διάθεσή τους όχι μόνον καθετοποιημένες ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές προτάσεις, αλλά και υπηρεσίες που περιλαμβάνουν το risk management, το advisory και το due diligence και βεβαίως τη νευραλγική για την οικονομική υγεία του επιχειρείν διαχείριση αποζημιώσεων. Σε όλους τους παραπάνω τομείς επενδύουμε συνεχώς και θα συνεχίσουμε να εμπλουτίζουμε το δυναμικό μας με ταλαντούχους ανθρώπους της αγοράς, δημιουργώντας στρατηγικές συμμαχίες με τους πιο ικανούς επαγγελματίες της διαμεσολάβησης».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v