Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του προγράμματος Quest Mini MBA

Η δράση υλοποιείται κάθε δύο χρόνια. Στόχος η ενίσχυση των εργαζομένων του ομίλου με νέες γνώσεις και δεξιότητες.

Ολοκληρώθηκε ο 5ος κύκλος του προγράμματος Quest Mini MBA

Ο 5ος κύκλος του Quest Mini MBA, του προγράμματος επιμόρφωσης εργαζομένων, που έχει σχεδιασθεί από το Alba Graduate Business School, ολοκληρώθηκε.

Στο πρόγραμμα διάρκειας 126 ωρών συμμετείχαν 37 επιλεγμένα στελέχη από όλες τις εταιρείες του Ομίλου, λαμβάνοντας επίκαιρες γνώσεις σε ένα μεγάλο εύρος πεδίων που σχετίζονται με το σύγχρονο επιχειρείν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πρόγραμμα Quest Mini MBA υλοποιείται κάθε δύο έτη με στόχο την ενίσχυση των εργαζομένων του Ομίλου με γνώσεις και δεξιότητες απαραίτητες στο μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον και στην ανάπτυξη μιας ευρύτερης στρατηγικής οπτικής. Κάθε διετία επιλεγμένοι εργαζόμενοι από όλες τις εταιρείες του Ομίλου εκπαιδεύονται σε ενότητες, όπως διαχείριση της αλλαγής, καινοτομία, διαμόρφωση στρατηγικής, οικονομικά, management, marketing, κ.λπ. και εξοπλίζονται με γνώσεις που προσδίδουν αξία στους ίδιους και στον Οργανισμό. Μέχρι σήμερα, το Qυest Mini MBA έχουν παρακολουθήσει συνολικά περισσότεροι από 150 εργαζόμενοι του Ομίλου και με δεδομένη την αποδοχή και την αξία του προετοιμάζεται ήδη ο επόμενος κύκλος.

H εκπαίδευση και η ανάπτυξη των εργαζομένων αποτελεί κύρια προτεραιότητα για τον Όμιλο Qυest και ευθυγραμμίζεται με τις αρχές και τις αξίες του για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Συγκεκριμένα, ο Όμιλος Qυest έχει θέσει ως στόχο, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την αύξηση κατά 10% των ωρών εκπαίδευσης του προσωπικού έως το 2025 και διαθέτει εξειδικευμένο τμήμα Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού, που με δομημένο και οργανωμένο τρόπο σχεδιάζει και υλοποιεί ένα ευρύ πρόγραμμα επιμόρφωσης για όλες τις βαθμίδες των εργαζομένων, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Στην τελετή αποφοίτησης του 5ου κύκλου του Qυest Mini MBA που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του Alba, παραβρέθηκε όλη η Ανώτατη Διοίκηση του Ομίλου, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα την αξία που δίνει ο Όμιλος Qυest στην ανάπτυξη των εργαζομένων του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v