Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υπερτυχερός κέρδισε €1.000.000 σε παιχνίδι του Σκρατς

Δεκαπέντε ευρώ, κόστισε στον νικητή ο τυχερός λαχνός του παιχνιδιού «Κάθε Μέρα Κέρδη!». Τι δήλωσε ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ.

Υπερτυχερός κέρδισε €1.000.000 σε παιχνίδι του Σκρατς

Μια στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ της Νέας Ερυθραίας άλλαξε τη ζωή ενός υπερτυχερού, που κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι του Σκρατς «Κάθε Μέρα Κέρδη!». Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σύμφωνα με τον κ. Θανάση Καράμπελα, ιδιοκτήτη του τυχερού καταστήματος OΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 139, «πρόκειται για κάποιον περαστικό που σταμάτησε για λίγα λεπτά ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στο κατάστημά μας. Δεν τον είχα ξαναδεί. Ζήτησε έναν λαχνό από το Σκρατς «Κάθε Μέρα Κέρδη!», αξίας 15 ευρώ, και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε εκατομμυριούχος».

Ο τυχερός λαχνός

Αναφερόμενος στον τυχερό λαχνό και την αντίδραση του μεγάλου νικητή του Σκρατς, ο κ. Καράμπελας τονίζει:

«Στην περιοχή με τον αριθμό 20, εμφανίστηκαν δύο σύμβολα με έλατα και από κάτω το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Αρχικά ήταν ψύχραιμος. Μάλλον δεν μπορούσε να το πιστέψει, για αυτό και ζήτησε την βοήθεια μου στον πάγκο εξυπηρέτησης. Αμέσως άνοιξα το OPAP Store App και σκάναρα το QR code, επαληθεύοντας πως όντως ήταν ο μεγάλος νικητής».

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το κατάστημα OΠΑΠ του κ. Καράμπελα φέρνει τύχη σε κάποιον από τους πελάτες του. «Πριν από περίπου 25 χρόνια ένας τυχερός είχε κερδίσει στο ΤΖΟΚΕΡ το πόσο των 3,2 δισεκατομμυρίων δραχμών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v