Στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies οι έξυπνες κλειδαριές igloohome

Όλα τα προϊόντα λειτουργούν χωρίς κλειδί και Interent. Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν.

Στην Ελλάδα από την Info Quest Technologies οι έξυπνες κλειδαριές igloohome

Η Ιnfo Quest Technologies ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της και τη διάθεση στην Ελληνική αγορά των προϊόντων ελεγχόμενης πρόσβασης της igloohome.

Η igloohome, διαθέτει μία γκάμα από ψηφιακές κλειδαριές για κάθε τύπου πόρτας- με δημοφιλέστερο προϊόν το retrofit που μπορεί να μετατρέψει την πλειοψηφία των υπαρχόντων κλειδαριών σε smart - καθώς και έξυπνα λουκέτα και safe boxes, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όλα τα προϊόντα λειτουργούν χωρίς κλειδί. Σε αντίθεση με τις περισσότερες ανταγωνιστικές προτάσεις λειτουργούν, επίσης, και χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο Interent, διατηρώντας όλες τις λειτουργίες απομακρυσμένης διαχείρισης. Αυτό επιτυχγάνεται μέσω κρυπτογράφησης και συγχρονισμού, όπως ακριβώς λειτουργούν τα Internet tokens των τραπεζών. To ξεκλείδωμα γίνεται με τη χρήση ενός μοναδικού κωδικού, που αποστέλλεται στον χρήστη, ο οποίος είτε τον πληκτρολογεί, είτε τον χρησιμοποιεί ως “bluetooth κλειδί» από το Smartphone του. Ο χειριστής της κλειδαριάς, μέσω ενός App έχει απομακρυσμένα τον πλήρη έλεγχο της πρόσβασης, αν το επιλέξει, με τη χρήση WiFi bridge. Η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες διαμοιρασμού, καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη τη χρήση των προϊόντων, σύνεχίζει η ανακοίνωση.

Τα προϊόντα της igloohome αποτελούν λύση για τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύμματα, βρίσκοντας παράλληλα πολλές εφαρμογές σε χώρους, όπως οι φοιτητικές εστίες, οι αποθήκες και τα φορτηγά μεταφοράς. Ταυτόχρονα, προσφέρουν ασφαλή και εργονομική λύση για το σπίτι ή το γραφείο αλλά και για δυνατότητα παροχής ελεγχόμενης πρόσβασης σε επισκέπτες ή εργαζόμενους, όπως επιστάτες, καθαριστές, τεχνίτες κλπ.

Την πλήρη γκάμα των προϊόντων igloohome θα παρουσιάσει η Ιnfo Quest Technologies στο εξειδικευμένο Συνέδριο ShortStay 2023, που θα πραγματοποιηθεί 18 & 19 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Δ. Αττικής (Πανεπιστημιούπολη Αρχαίου Ελαιώνα).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v