Αυξήσεις και παροχές 6,7 εκατ. ευρώ για όλους τους εργαζομένους της Lidl Ελλάς

H ενίσχυση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών συνολικής αξίας 2 εκατ. ευρώ, που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο και έχει ήδη υλοποιηθεί.

Αυξήσεις και παροχές 6,7 εκατ. ευρώ για όλους τους εργαζομένους της Lidl Ελλάς

Η διοίκηση της Lidl Ελλάς προχωρά στη χορήγηση μισθολογικών αυξήσεων και επιπρόσθετων παροχών συνολικού ύψους 6,7 εκατ. ευρώ για το σύνολο των εργαζομένων της, ως επιβράβευση για τη συλλογική προσπάθεια και συνεισφορά τους κατά το προηγούμενο οικονομικό έτος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ενίσχυση αυτή έρχεται να προστεθεί σε ένα πακέτο παροχών συνολικής αξίας 2 εκατ. ευρώ, που ανακοινώθηκετον περασμένο Μάιο και έχει ήδη υλοποιηθεί.

«Αντιμετωπίζουμε μια ακόμα ιδιαίτερη χρονιά. Για ακόμη μια φορά, καλούμαστε να εργαστούμε όλες και όλοι μαζί, με τον μοναδικό τρόπο που χαρακτηρίζει την ομάδα της Lidl Ελλάς, με εμπιστοσύνη, αισιοδοξία, φιλοδοξία, δικαιοσύνη και ομαδικότητα, κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες, ώστε να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς», δήλωσε σχετικά ο Martin Brandenburger, πρόεδρος διοίκησης της Lidl Ελλάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v