Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερα εργαλεία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τη Vodafone

Οδηγός της εταιρίας για τα ψηφιακά εργαλεία Trend Micro, Epsilon Smart, Vodafone Business Tag & Track και την υπηρεσία Σταθερής και Internet Vodafone One Net Start.

Τέσσερα εργαλεία για μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τη Vodafone

Το Vodafone Business παρουσιάζει τέσσερις καινοτόμες λύσεις που προστατεύουν τις επιχειρήσεις από κακόβουλες ενέργειες, απλοποιούν τις καθημερινές δραστηριότητες και μειώνουν τo λειτουργικό κόστος για όλες τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Οπως αναφέρει η εταιρία, με τα ψηφιακά εργαλεία Trend Micro, Epsilon Smart, Vodafone Business Tag & Track και  την υπηρεσία Σταθερής και Internet Vodafone One Net Start οι επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να εκσυγχρονίσουν τις λειτουργίες τους με ασφάλεια και χαμηλό κόστος, εξοικονομώντας πόρους και σχεδιάζοντας το αύριο με σύμμαχό τους την τεχνολογία.    

Ειδικότερα:

  • η υπηρεσία Trend Micro επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προστατεύουν τις εταιρικές συσκευές και τα εταιρικά τους δεδομένα από κυβερνοαπειλές, κακόβουλες ενέργειες & λογισμικά (malware), με άμεση ενημέρωση και δυνατότητα διαχείρισης μέσα από μια ενοποιημένη, κεντρική πλατφόρμα, προσφέροντας πλήρη προστασία για τους χρήστες και τα τερματικά σημεία, ανά πάσα στιγμή 
  • η σύγχρονη εφαρμογή ηλεκτρονικής τιμολόγησης και μηχανογράφησης Epsilon Smart είναι κατάλληλη για μικρές- μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς προσφέρει μέσα από ένα εύχρηστο περιβάλλον συγχρονισμένη επικοινωνία με την πλατφόρμα myData της ΑΑΔΕ, έκδοση παραστατικών χωρίς φορολογικό μηχανισμό, παρακολούθηση αποθήκης και εσόδων-εξόδων, απεικόνιση της χρηματοοικονομικής κατάστασης και απευθείας online σύνδεση με τον λογιστή χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. 
  • με την υπηρεσία Vodafone Business Tag & Track οι επιχειρήσεις έχουν τον πλήρη έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων ή άλλων αντικειμένων μέσω της τεχνολογίας εντοπισμού θέσης και της ενσωματωμένης Global SIM που εξασφαλίζει μέγιστη κάλυψη. Η υπηρεσία προσφέρει αυτόματη ανανέωση τοποθεσίας ανά σύντομα χρονικά διαστήματα, εμφάνιση των αντικειμένων στο χάρτη, ορισμό γεωφράκτη, ειδοποίηση όταν το αντικείμενο περάσει τα προκαθορισμένα όρια και εντοπισμό σε περισσότερες από 100 χώρες. 
  • το Vodafone One Net Start προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις Σταθερής Τηλεφωνίας και Internet, συνδυάζοντας υψηλές ταχύτητες και τη δυνατότητα σύνδεσης με το δίκτυο Κινητής Τηλεφωνίας μέσω της υπηρεσίας 4G Back Up, διασφαλίζοντας έτσι την αδιάληπτη λειτουργία της επιχείρησης.  Με δυνατότητα ταχύτητας Internet έως 1Gbps καθώς και την υπηρεσία 4G BackUp η επιχείρησή είναι πάντα συνδεδεμένη στο διαδίκτυο εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη ευελιξία, αυξάνοντας την αποδοτικότητα της και μειώνοντας τα κόστη της. 
Οι νέες υπηρεσίες του Vodafone Business συμβάλλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό οργανισμών και επιχειρήσεων, προσφέροντας ευελιξία, αύξηση της παραγωγικότητας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους. Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες του Vodafone Business: https://www.vodafone.gr/business

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v