Νέα υπηρεσία «myErgani LIVE» από τη SoftOne

Αυτοματοποιεί τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας για επιχειρήσεις. Ποιες ανάγκες εξυπηρετεί.

Νέα υπηρεσία «myErgani LIVE» από τη SoftOne

Την λύση myErgani LIVE που αυτοματοποιεί τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας για επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως του συστήματος λογισμικού ή της εφαρμογής μισθοδοσίας που χρησιμοποιούν, παρουσίασε η SoftOne.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η νέα υπηρεσία myErgani LIVE ευθυγραμμίζεται με τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις διαχείρισης που απορρέουν από την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Με ειδικό mobile application (QR scanner) αλλά και διασυνδεόμενη τόσο με την εφαρμογή “myWorkplace” της SoftOne όσο και με οποιοδήποτε σύστημα φυσικής ωρομέτρησης (BI Timer), η υπηρεσία myErgani LIVE προσφέρει τρόπους αυτόματης συλλογής και διαβίβασης των δεδομένων προσέλευσης και αποχώρησης των εργαζομένων της, στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ II.

Ταυτόχρονα, ενσωματώνει και λειτουργία web check-in/check-out για την απομακρυσμένη δήλωση της ώρας προσέλευσης/αποχώρησης, εξυπηρετώντας ιδανικά τις ανάγκες επιχειρήσεων όπως οι Ασφαλιστικές αλλά και οι εταιρείες Security οι οποίες και εντάχθηκαν πρόσφατα στην υποχρεωτική εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας. Στο πλαίσιο αυτό, η λύση της SoftOne αξιοποιείται από επιχειρήσεις όπως: εταιρείες security G4S , Mega Group, MY SERVICES Facilities, Spartan, DIAPLOUS maritime services, PHOENIX facility services και FALCON και οι ασφαλιστικές εταιρείες AIG, ΟΡΙΖΩΝ 1964, κλπ.

Η υπηρεσία myErgani LIVE παρέχει εργαλεία ελέγχου της λειτουργίας της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, όπως η δυνατότητα μαζικής υποβολής δεδομένων στο ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ (σε περίπτωση αδυναμίας σε πραγματικό χρόνο), ειδοποιήσεις για παραλείψεις ή εσφαλμένες καταχωρήσεις, υπενθυμίσεις κα, διασφαλίζοντας -σε διαρκή βάση- την εναρμόνιση της επιχείρησης με όλες τις διατάξεις της νομοθεσίας, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v