Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σειρά διακρίσεων για την Info Quest Technologies στα Green Awards

Με δύο χρυσά και ένα αργυρό βραβείο, τιμήθηκε η εταιρεία. Για ποιες πρωτοβουλίες ξεχώρισε.

Σειρά διακρίσεων για την Info Quest Technologies στα Green Awards

Δύο Χρυσά Βραβεία για τους πράσινους σταθμούς ενέργειας ECOFLOW και τα ηλεκτρικά πατίνια της ΧΙΑΟΜΙ και ένα Αργυρό Βραβείο για την καινοτόμο λύση ψηφιακής υπογραφής CandiSign, απέσπασε η Ιnfo Quest Technologies.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι σταθμοί ECOFLOW, που έλαβαν Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Green Home Office Product”, παρέχουν φορητή, καθαρή ενέργεια αντικαθιστώντας τις παραδοσιακές γεννήτριες πετρελαίου, βενζίνης ή αερίου. Από την κάλυψη αναγκών στο σπίτι σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το κάμπινγκ, την εργασία σε εξωτερικό χώρο, μέχρι τη χρήση σε επαγγελματικές δραστηριότητες, όπως εκδηλώσεις και συναυλίες, τα φορητά power stations της EcoFlow, δίνουν τη λύση για άμεση, οικονομική και φιλική στο περιβάλλον παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.

To Xρυσό βραβείο που έλαβε η εταιρεία στην κατηγορία «Green Two Wheels Product» αφορά στη μικροκινητικότητα και συγκεκριμένα στο ηλεκτροκίνητο πατίνι Xiaomi Electric Scooter. Η ανάπτυξη της μικροκινητικότητας δημιουργεί οφέλη για το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής ακόμη και την ίδια την υγεία, προάγοντας τη βιώσιμη κινητικότητα. Ενδεικτικά, για το μοντέλο Xiaomi Electric Scooter 4 Pro με μία φόρτιση μέσου κόστους μόλις 0,16€ ( Η κατανάλωση σχετίζεται με την τιμή kWh κατά περίπτωση, ο ενδεικτικός υπολογισμός είναι με τιμή 0,32) και διάρκειας 8-9 ωρών, παρέχεται στον χρήστη αυτονομία για έως 55χλμ, ενώ δεν εκπέμπονται ρύποι και δεν δημιουργούνται κατάλοιπα άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Επιπροσθέτως, δεν προκαλείται ηχορύπανση ενώ το πατίνι αναδιπλώνεται καταλαμβάνοντας περιορισμένο χώρο, είναι ελαφρύ ενώ διαθέτει και μεγάλη διάρκεια ζωής, συνεχίζει η ανακοίνωση.

Τέλος, το Αργυρό Βραβείο, έλαβε η εταιρεία στην κατηγορία «Green Business / Industry Process» για την εφαρμογή ψηφιακών υπογραφών CandiSign.

Καθώς σήμερα οι επιχειρήσεις καλούνται να επιταχύνουν τον μετασχηματισμό τους, λαμβάνοντας υπόψη, ταυτόχρονα, δεδομένα, όπως η κλιματική αλλαγή και το υβριδικό περιβάλλον εργασίας, η απλοποίηση και η ψηφιοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών αποτελεί κύρια περιοχή μετασχηματισμού.

Η Ιnfo Quest Technologies ανέθεσε στην θυγατρική της Τeam Candi, Solutions Partner της Microsoft με εξειδίκευση στον τομέα των λύσεων Modern Workplace, να αναπτύξει την cloud εφαρμογή CandiSign που ενσωματώνει την καινοτομία της DocuSign, πλατφόρμας ηλεκτρονικής υπογραφής, στα συστήματα κάθε Ελληνικής επιχείρησης, είτε πρόκειται για εφαρμογές ERP, CRM, Intranet, είτε λύσεις συνεργασίας όπως το Microsoft Teams. Έτσι ανεξάρτητα από το μέγεθος ή την αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αποκτήσουν ένα πλήρες σύστημα ηλεκτρονικής υπογραφής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v