Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Online εξυπηρέτηση για ομαδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας από τη Eurolife

Οι ασφαλισμένοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το αίτημα αποζημίωσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για ιατροφαρμακευτικά έξοδα και έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων. Άμεση αποζημείωση για ποσά έως €150.

Online εξυπηρέτηση για ομαδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας από τη Eurolife

Η Eurolife FFH έχει δημιουργήσει μια ηλεκτρονική και paperless διαδικασία αποζημίωσης για τους κατόχους των ομαδικών προγραμμάτων ασφάλισης υγείας. Με αυτόν τον τρόπο οι ασφαλισμένοι μπορούν να υποβάλλουν online το αίτημα αποζημίωσης και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για ιατροφαρμακευτικά έξοδα και έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων. Επιπροσθέτως, αποζημιώνονται άμεσα για έξοδα παρόχων υγείας έως €150.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση,  μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας EurolifeConnect και της υπηρεσίας e-Claims, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά τις αποδείξεις των εξόδων που έχουν, με το αίτημα αποζημίωσης δημιουργείται αυτόματα.

Τα αιτήματα αποζημίωσης για ιατροφαρμακευτικά έξοδα και έξοδα διαγνωστικών εξετάσεων έως €150, εντάσσονται στη ροή αυτόματης αποζημίωσης. Σε αυτήν την περίπτωση, ο ασφαλισμένος ενημερώνεται μέσω Viber/Email αμέσως μετά την καταχώρηση του αιτήματος και πραγματοποιείται εντολή πίστωσης του ποσού αποζημίωσης στο λογαριασμό που έχει ορίσει.

Πέρα από την παρακολούθηση των αποζημιώσεων, το EurolifeConnect δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους να έχουν online πρόσβαση στις λεπτομέρειες του συμβολαίου τους. Επιπροσθέτως, μπορούν να διαχειρίζονται το προφίλ και τα στοιχεία τους και να βρίσκουν όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας με την εταιρεία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v