Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Bank: Δημιούργησε ακουστικά βιβλία για άτομα με προβλήματα όρασης

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Διαβάζω για τους Άλλους», από εργαζόμενους της τράπεζας.

Alpha Bank: Δημιούργησε ακουστικά βιβλία για άτομα με προβλήματα όρασης

Hμέρα Eθελοντισμού για τους Εργαζόμενούς της διοργάνωσε η Alpha Bank, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μηδενικών Διακρίσεων, καλώντας τούς να «χαρίσουν» τις φωνές τους, προκειμένου να δημιουργηθούν ακουστικά βιβλία για ανθρώπους με προβλήματα όρασης.

Η δράση αυτή υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Διαβάζω για τους Άλλους».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, στο Κεντρικό Κτίριο της Αlpha Bank επί της οδού Σταδίου 40, 70 εργαζόμενες και εργαζόμενοι της Τράπεζας είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν μέσω ειδικού σεμιναρίου στην απόδοση λογοτεχνικών κειμένων και στη συνέχεια να ηχογραφήσουν λογοτεχνικά κείμενα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων.

Στοχεύοντας στη βελτίωση της εξυπηρέτησης ατόμων με αναπηρία, η Τράπεζα υιοθετεί σειρά ενεργειών για τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους στις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και αναπτύσσει προγράμματα που συμβάλλουν στην άρση των ανισοτήτων, καλλιεργώντας συνθήκες αλλά και κουλτούρα κοινωνικής ενσωμάτωσης.

Η Αlpha Bank, με το νέο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της που ανανεώθηκε το 2022, καλεί όλους τους Εργαζομένους να συμμετέχουν σε εθελοντικές δράσεις που οργανώνει για τον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v