Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης από τη FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ το 2022

Η εταιρεία διευρύνει τον κοινωνικό και περιβαλλοντικό της αντίκτυπο στηρίζοντας δάση και ευάλωτες ομάδες.

Δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης από τη FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ το 2022

H FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ το 2022 διεύρυνε το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας» με πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η FrieslandCampina Hellas-ΝΟΥΝΟΥ προσφέρει γαλακτοκομικά προϊόντα σε ευάλωτες ομάδες και κυρίως παιδιά, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση ζητημάτων υποσιτισμού. Με περισσότερες από 450 διανομές προϊόντων, 9.183 κιβώτια με γάλα, τυρί, γιαούρτι και κρέμες γάλακτος έφτασαν σε περισσότερους από 470 Δήμους, Φορείς και Συλλόγους, μέσω της πρωτοβουλίας «Φροντίδα και Αγάπη», που συνεχίζεται για 12η χρονιά με συνολική προσφορά αξίας άνω των €2.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τη δράση «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για Κάθε Παιδί!» μόνο για το 2022 η εταιρεία παρείχε στήριξη σε δεκάδες ιδρύματα, φορείς και δομές ανηλίκων σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας σε ανήλικους 508.000 ποτήρια γάλα.

Παράλληλα, η εταιρεία συνεχίζει και το 2023 την Αποκλειστική Χορηγία Γάλακτος των Παιδικών Χωριών SOS. Επιπλέον καλύπτει τις ανάγκες γαλακτοκομικών προϊόντων του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Αμυμώνη», ενώ συμμετείχε στην ανθρωπιστική βοήθεια προς την Ουκρανία.

Τέλος στο πλαίσιο της στρατηγικής βιωσιμότητας «Θρέφοντας έναν καλύτερο πλανήτη», η εταιρεία πραγματοποίησε πρόγραμμα αναδάσωσης σε τρεις πληγείσες περιοχές της Ελλάδας ενισχύοντας με 5.000 δέντρα τον Υμηττό, την Πάτρα και την Β. Εύβοια, καθώς έργα αναβάθμισης σχολικών υποδομών σε πέντε πυρόπληκτες περιοχές της Β. Εύβοιας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v