Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Κύριος ανάδοχος για την κατασκευή του Riviera Tower στο Ελληνικό

Η Lamda Development, μέλος της κοινοπραξίας της Bouygues Batiment International, αναπτύσσει το Riviera Tower, ο οποίος θα είναι ένας από τους ψηλότερους, πολυτελέστερους και πιο επιβλητικούς πύργους κατοικιών στην Ελλάδα, σημειώνει το δημοσίευμα.

Intrakat: Κύριος ανάδοχος για την κατασκευή του Riviera Tower στο Ελληνικό

Η INTRAKAT επιλέχθηκε ως κύριος ανάδοχος του Riviera Tower στο Ellinikon Project, της μεγαλύτερης πρωτοβουλίας αστικής ανάπλασης στην Ελλάδα, με προϋπολογισμό πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, αναφέρει σε δημοσίευμά του το InvestorsObserver.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Όμιλος INTRAKAT, μια επιχείρηση με ηγετική θέση στον ελληνικό κατασκευαστικό κλάδο, παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και τεχνογνωσία στη Lamda Development, κύριο developer του Ellinikon Project, και το μέλος της κοινοπραξίας που είναι υπεύθυνο για την πρωτοβουλία του Ellinikon Project: το Riviera Tower.

Το Ellinikon Project, το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ελλάδα, κατασκευάζεται στη νότια ακτή της Αθήνας από τη Lamda Development, μια ελληνική εταιρεία real estate, και αποτελεί κρίσιμο μέρος της στρατηγικής του σχεδίου Ελλάδα 2.0, η οποία στοχεύει στην ενθάρρυνση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και στην προσέλκυση ξένων κεφαλαίων. Στο πλαίσιο του Ellinikon Project, η Lamda Development, μέλος της κοινοπραξίας της Bouygues Batiment International, αναπτύσσει το Riviera Tower, ο οποίος θα είναι ένας από τους ψηλότερους, πολυτελέστερους και πιο επιβλητικούς πύργους κατοικιών στην Ελλάδα.

Ο πύργος των 50 ορόφων, που πρόκειται να είναι το ψηλότερο πράσινο πολυώροφο κτήριο στη Μεσόγειο, θα διαθέτει θέα στη θάλασσα, πολυτελή διαμερίσματα και μοναδικές ανέσεις, όπως πισίνα, γυμναστήριο και spa. Η τοποθεσία του πύργου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα θα προσφέρει στους κατοίκους εκπληκτική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος και εύκολη πρόσβαση σε παραλίες, εστιατόρια και πολιτιστικά αξιοθέατα.

Το Ellinikon Project αναμένεται να είναι μια από τις μεγαλύτερες πρωτοβουλίες αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, που θα τονώσει την οικονομία της Ελλάδας, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, θα προσελκύσει τουρίστες και κεφάλαια, προκαλώντας παράλληλα επενδύσεις πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ. Με την ανάπτυξη υποδομών να αποτελεί έναν από τους βασικούς τομείς έμφασης, η Ελλάδα γνώρισε μια κατασκευαστική έκρηξη ως αποτέλεσμα του σχεδίου Ελλάδα 2.0, που χρηματοδοτήθηκε από το Ταμείο Ανάκαμψης και η οποία ήταν ζωτικής σημασίας για την προώθηση της οικονομικής ανάκαμψης και ανθεκτικότητας στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Intrakat, μια από τις κορυφαίες κατασκευαστικές εταιρείες στην Ελλάδα, έχει αναλάβει ένα πολύ σημαντικό ρόλο σε επίπεδο συμβουλευτικών υπηρεσιών αναφορικά με το Ellinikon Project, μια επένδυση η οποία εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ύψος των 8 δισ. ευρώ. Ο Όμιλος Ιntrakat διαχειρίζεται σύνθετα, ευρείας κλίμακας κατασκευαστικά έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ως ένας από τους ανάδοχους του Ellinikon Project, η Ιntrakat συμβάλλει σημαντικά στην επιτυχία και στην ανάπτυξή του. Η συμμετοχή της Ιntrakat είναι καθοριστικής σημασίας για τη διασφάλιση της έγκαιρης και άριστης ολοκλήρωσης του έργου.

Η κατασκευή του Riviera Tower, ως μέρος του Ellinikon Project, είναι ευθυγραμμισμένη με τους στόχους του σχεδίου Greece 2.0, το οποίο αποβλέπει στην προώθηση της βιώσιμης και χωρίς αποκλεισμούς οικονομικής ανάπτυξης στην Ελλάδα. Το Riviera Tower του Ellinikon Project έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελέσει μια βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον κατασκευή, που προωθεί την πράσινη ανάπτυξη. Το έργο περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά και πρωτοβουλίες που αντικατοπτρίζουν αυτή τη δέσμευση, όπως η ενεργειακή απόδοση, οι βιώσιμες μεταφορές, οι χώροι πρασίνου, η εξοικονόμηση νερού και τα βιώσιμα δομικά υλικά, καταλήγει το δημοσίευμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v