Συνεργασία Softone με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών

Η σύμπραξη αναμένεται να εγκαινιαστεί με τη διοργάνωση σεμιναρίων λογιστικής κατάρτισης, στο πλαίσιο των οποίων οι σπουδαστές θα έχουν τη δυνατότητα πρακτικής εκμάθησης σε εφαρμογές του ομίλου Softone.

Συνεργασία Softone με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών

Η συμφωνία περιλαμβάνει τη διοργάνωση σειράς εξειδικευμένων σεμιναρίων, με στόχο την επιμόρφωση και κατάρτιση λογιστών, οικονομολόγων και στελεχών επιχειρήσεων.

Ο Όμιλος Εταιρειών Softone, ο πάροχος cloud-based λύσεων λογισμικού στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη, ανακοινώνει τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ), φορέα κατάρτισης Οικονομολόγων και Λογιστών. 

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το ευρύτερο πλαίσιο της σύμπραξης αυτής, προβλέπει την από κοινού δημιουργία και διεξαγωγή σεμιναρίων με στόχο την απόκτηση ευρύτερων γνώσεων που άπτονται της λειτουργίας λογιστικών/φοροτεχνικών γραφείων, καθώς επίσης οικονομικών και διευθύνσεων λογιστηρίων επιχειρήσεων, λειτουργώντας συμπληρωματικά με τις υφιστάμενες εκπαιδευτικές δραστηριότητες των εταιρειών του Ομίλου Softone. Η συνεργασία αναμένεται να εγκαινιαστεί με τη διοργάνωση σεμιναρίων λογιστικής κατάρτισης, στο πλαίσιο των οποίων οι σπουδαστές θα έχουν παράλληλα τη δυνατότητα πρακτικής εκμάθησης σε εφαρμογές του Ομίλου.

Με έτος ίδρυσης το 1988, το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) είναι ένα πιστοποιημένο Κέντρο δια βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης επιπέδου 1 του ΕΟΠΠΕΠ Υπουργείου Παιδείας, που προσφέρει πρακτική εκπαίδευση σε πτυχιούχους και φοιτητές οικονομικών σχολών, λογιστές και επαγγελματίες του οικονομικού κλάδου. Στο πλαίσιο αυτό έχει δημιουργήσει συνεργασίες, αναπτύσσοντας εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ο κ. Πάνος Μαρτίνης, CEO του Ομίλου Εταιρειών SOFTONE, δήλωσε σχετικά:

«Η στρατηγική συνεργασία μας με το Κέντρο Λογιστικών Εφαρμογών εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών του Ομίλου Softone για την υποστήριξη των λογιστικών γραφείων και επιχειρήσεων της αγοράς μέσω της εφαρμοσμένης εκμάθησης. Πιστεύουμε ότι η σωστή εκπαίδευση έχει θεμελιώδη σημασία για την καλύτερη και σωστότερη αξιοποίηση του λογισμικού της SoftOne και της Prosvasis. Για αυτό, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ξεκινάμε τη στρατηγική συνεργασία με τον κορυφαίο φορέα εκπαίδευσης λογιστών στην Ελλάδα, και βάζουμε τα θεμέλια για μία ευρύτερη μελλοντική συνεργασία που θα δώσει ισχυρή προστιθέμενη αξία στους πελάτες του Ομίλου μας».

Ο κ. Νίκος Γκούντας CEO του Κέντρου Λογιστικών Εφαρμογών (ΚΕΛΕ) δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που ανακοινώνουμε σήμερα τη στρατηγική μας συνεργασία με τον Όμιλο Softone, τον κορυφαίο Όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα. Η κοινή μας πίστη στην προσφορά διαρκώς καλύτερων υπηρεσιών που θα αποδίδουν αξία τόσο στους λογιστές όσο και στις επιχειρήσεις που αυτοί εργάζονται, αποτελεί την κινητήριο δύναμη της συνεργασίας μας με τον Όμιλο Softone. Παράλληλα η στρατηγική αυτή συνεργασία συνιστά το θεμέλιο λίθο νέων πρωτοβουλιών πάντα με πυρήνα το όραμά μας να δημιουργούμε καλύτερους λογιστές για αποδοτικότερες επιχειρήσεις του μέλλοντος».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v