Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπλε Κέδρος: Απέκτησε διατηρητέο ακίνητο στην Αθήνα έναντι €4,1 εκατ.

«Παραμένουμε προσηλωμένοι στην επενδυτική μας στρατηγική και ενισχύουμε διαρκώς την θέση της Εταιρείας μας στον τομέα των ξενοδοχειακών κτιρίων υψηλών προδιαγραφών επενδύοντας σε κτίρια με ιστορική ή/και αρχιτεκτονική ταυτότητα», τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Μπλε Κέδρος.

Μπλε Κέδρος: Απέκτησε διατηρητέο ακίνητο στην Αθήνα έναντι €4,1 εκατ.

Η Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ ανακοινώνει ότι την 19.04.2023 προχώρησε στην αγορά τριώροφου διατηρητέου ακινήτου συνολικής επιφάνειας 814 τ.μ. σε οικόπεδο 373 τ.μ. με συντελεστή δόμησης: 4,8 στην Αθήνα επί της οδού Φειδίου 8, έναντι τιμήματος 4,1 εκ.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Χρήστος Μπομπόλιας, δήλωσε ότι «η εν λόγω αγορά θα αποτελέσει μια σημαντική για την Εταιρεία τοποθέτηση στην περιοχή της Πανεπιστημίου και μετά την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του ακίνητου (ανακατασκευή του υπάρχοντος κτιρίου καθώς και επέκταση του με νέα προσθήκη, έως την εξάντληση του συντελεστή δόμησης) θα προκύψουν σημαντικές υπεραξίες».

Τέλος, δήλωσε ότι «παραμένουμε προσηλωμένοι στην επενδυτική μας στρατηγική και ενισχύουμε διαρκώς την θέση της Εταιρείας μας στον τομέα των ξενοδοχειακών κτιρίων υψηλών προδιαγραφών επενδύοντας σε κτίρια με ιστορική ή/και αρχιτεκτονική ταυτότητα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v