Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τυχερός στη Λάρισα κέρδισε €3,4 εκατ. στο Τζόκερ με... μισό ευρώ!

Μόλις 50 λεπτά κόστισε στον μεγάλο νικητή το δελτίο. Τι λέει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ.

Τυχερός στη Λάρισα κέρδισε €3,4 εκατ. στο Τζόκερ με... μισό ευρώ!

Παίκτης του Τζόκερ, έγινε εκατομμυριούχος συμπληρώνοντας μια στήλη με 5+1 αριθμούς. Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης, ο οποίος κέρδισε 3.410.551 ευρώ, έπαιξε Τζόκερ σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Συκούριο Λάρισας και το δελτίο του κόστισε 50 λεπτά, σύμφωνα με τα στοιχεία από την ιστοσελίδα του OΠΑΠ.

«Ο μεγάλος νικητής έκανε την απόλυτη πρόβλεψη. Έπαιξε μόλις μια στήλη, αξίας 50 λεπτών, συμπληρώνοντας αριθμούς της επιλογής του και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο. Είναι απίστευτο», αναφέρει ο Γιάννης Χαζηλαδάς, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος OΠΑΠ επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 13.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο νικητής των 3.410.551 ευρώ ήταν η πρώτη μεγάλη επιτυχία που καταγράφει το κατάστημα OΠΑΠ του κ. Χαζηλαδά, μετά από ενάμιση περίπου χρόνο λειτουργίας. «Ακόμα προσπαθούμε να το συνειδητοποιήσουμε. Είναι μεγάλη υπόθεση να συμβαίνει ένα τόσο μεγάλο και ευτυχές γεγονός σε μια κλειστή κοινωνία σαν τη δική μας. Τα τηλέφωνα δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε από το πρωί. Όλη η περιοχή συζητάει για αυτό το θέμα. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον από τους συμπολίτες μας. Μακάρι να του πάνε όλα όπως τα έχει ονειρευτεί και να έχει την υγεία του», συμπληρώνει ο κ. Χατζηλαδάς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v