Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πώς μπορείς να βρεις αξιόπιστο γιατρό με ένα κλικ;

Μία νέα πλατφόρμα στην οποία ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει γιατρό σε κάθε ειδικότητα που αναζητά και να κλείσει ραντεβού μέσα σε 1 λεπτό!

Πώς μπορείς να βρεις αξιόπιστο γιατρό με ένα κλικ;

Σε περίπτωση που έχει χρειαστεί να αναζητήσετε γιατρό και να κλείσετε ραντεβού μαζί του, τότε θα γνωρίζετε ότι η διαδικασία είναι ιδιαίτερα κουραστική και απαιτεί αρκετό χρόνο. Πλέον, δε χρειάζεται να αναζητάτε στα τυφλά, ή να ρωτάτε διαρκώς γνωστούς και φίλους να σας προτείνουν κάποιον ειδικό. Το instadoctor.gr αποτελεί τον πιο εύκολο τρόπο να βρει κανείς τον γιατρό της επιλογής του και να κλείσει ραντεβού μαζί του μέσα σε λίγα μόνο κλικ!

Τι ακριβώς είναι το instaDoctor;

Το instadoctor.gr αποτελεί μία νέα πλατφόρμα στην οποία ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει γιατρό σε κάθε ειδικότητα που αναζητά, να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται και να κλείσει ραντεβού με τον ειδικό της προτίμησής του μέσα σε 1 λεπτό!

Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;

Η διαδικασία για να κλείσει κανείς ραντεβού είναι ιδιαίτερα γρήγορη και απλή. Το μόνο που απαιτείται είναι μερικές απλές κινήσεις:

  • Αναζήτηση της ειδικότητας του γιατρού που πρόκειται να επισκεφθείτε σε όποια περιοχή επιθυμείτε.
  • Επιλογή του γιατρού που θεωρείτε κατάλληλο μέσα από μια πληθώρα πληροφοριών, όπως το κόστος επίσκεψης, το πλήρες βιογραφικό του γιατρού, φωτογραφίες κλπ. Στη συνέχεια ακολουθεί η επιλογή της επιθυμητής ημέρας και ώρας του ραντεβού.
  • Λήψη επιβεβαίωσης του ραντεβού από τον γιατρό μέσω email & γραπτού μηνύματος στο κινητό σας τηλέφωνο.

Τι είδους πληροφορίες μπορώ να βρω για τον κάθε γιατρό;

Για να μπορέσει ένας ασθενής να νιώσει οικεία, θα πρέπει να γνωρίζει μια πληθώρα πληροφοριών για τον γιατρό του πριν ακόμη τον επισκεφθεί. Στο instadoctor.gr μπορεί κανείς να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα πρέπει να έχει στη διάθεσή του. Ανάμεσα σε αυτές ανήκουν:

  • Σπουδές και εξειδίκευση
  • Εμπειρία και συγκεκριμένα περιστατικά που αναλαμβάνει
  • Περαιτέρω κατάρτιση
  • Κόστος του ραντεβού
  • Ασφαλιστικά ταμεία που δέχεται
  • Διακρίσεις/Δημοσιεύσεις/Συμμετοχή σε συλλόγους
  • Παροχές που προσφέρει, όπως ηλεκτρονική συνταγογράφηση, αν αναλαμβάνει χειρουργεία, πρόσβαση για ΑμεΑ, αν αναλαμβάνει την εξέταση παιδιών, ειδικά κόστη κλπ
  • Πληροφορίες για τη διεύθυνση του ιατρείου και χάρτης
  • Φωτογραφίες γιατρού και ιατρείου
  • Δυνατότητα ραντεβού με βιντεοκλήση

Υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις για τη χρήση της πλατφόρμας;

Η χρήση του instadoctor.gr είναι εντελώς δωρεάν για κάθε χρήστη, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή προμήθεια. Οι ασθενείς πληρώνουν το ποσό που θα διέθεταν κανονικά στο ραντεβού με τον γιατρό τους. Ωστόσο, η διαφορά έγκειται στο γεγονός πως θα γνωρίζουν το κόστος της επίσκεψης από πριν μέσω της πλατφόρμας.

Ποιες άλλες δυνατότητες προσφέρει το instaDoctor;

Κι όμως, το instadoctor.gr προσφέρει και άλλα πλεονεκτήματα εκτός από την αμεσότητα και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται για τον κάθε γιατρό. Ο κάθε χρήστης μπορεί να κλείσει ραντεβού οποιαδήποτε στιγμή τον βολεύει, από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή, χωρίς να πρέπει να σπαταλήσει χρόνο σε ατελέσφορες αναζητήσεις ή τηλεφωνικές επικοινωνίες. Επιπλέον, ο κάθε χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει αναζήτηση με φίλτρα που αφορούν συγκεκριμένες υπηρεσίες, ταμεία ή άλλες παροχές.

Επισκεφθείτε λοιπόν το instadoctor.gr και κλείστε άμεσα και γρήγορα ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής σας!

Παρουσίαση

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v