Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Το TEDxAthens στηρίζει και φέτος η Info Quest Technologies

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος με κεντρικό θέμα το «Unleash».

Το TEDxAthens στηρίζει και φέτος η Info Quest Technologies

H Info Quest Technologies, για μία ακόμη χρονιά υποστηρίζει το TEDxAthens, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου στο Ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, με κεντρικό θέμα το « Unleash».

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία θα παρουσιάσει προτάσεις τεχνολογία που μπορούν να συμβάλλουν σε ένα καλύτερο μέλλον, απελευθερώνοντας τις δυνατότητες του κάθε ανθρώπου.

Ο λόγος για τα νέα προϊόντα smart home της Xiaomi. Μέσα από μία εφαρμογή, η διαχείριση και ο έλεγχος του σπιτιού έρχονται σε ένα Smartphone, φέρνοντας καινοτομία και άνεση.

Στη γκάμα των έξυπνων προϊόντων της Xiaomi περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, λαμπτήρες LED, φωτιστικά και κάμερες, συσκευές μαγειρικής, όπως blender, Air Fryer και βραστήρες, μικροσυσκευές, όπως ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες και πιστολάκια μαλλιών, έξυπνες τηλεοράσεις και ιονιστές αέρα.

Πρωταγωνιστής και best seller στην αγορά είναι η σειρά από έξυπνες ρομποτικές σκούπες που σκουπίζουν και σφουγγαρίζουν (ανάλογα με το μοντέλο) χωρίς επιτήρηση, στον χώρο που έχει ορισθεί. Την ευελιξία και την εξυπνάδα των ρομποτικών σκουπών θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν οι παρευρισκόμενοι, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό, όπου ένας τυχερός θα κερδίσει μία σκούπα αξίας €999.

Στο χώρο της Ιnfo Qυest Technologies οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν επίσης τα νέα ηλεκτρικά μηχανάκια της Segway την πρότασή της εταιρείας για έξυπνη και οικολογική μετακίνηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v