Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ψηφιακή υπηρεσία παροχής συμβουλών από την «Κωτσόβολος»

Σύμβουλοι προτείνουν στους πελάτες δωρεάν τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο τους βάσει των αναγκών, των προτιμήσεων και του προϋπολογισμού τους.

Νέα ψηφιακή υπηρεσία παροχής συμβουλών από την «Κωτσόβολος»

Η Κωτσόβολος έρχεται στο σπίτι σου μέσω της νέας υπηρεσίας «Κωτσόβολος στο Σπίτι», όπου σύμβουλοι σου προτείνουν δωρεάν τις κατάλληλες λύσεις για τον χώρο σου βάσει των αναγκών, των προτιμήσεων και του προϋπολογισμού σου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Κωτσόβολος πηγαίνει ένα βήμα πιο μπροστά την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να κλείσουν το ραντεβού τους με τον εξειδικευμένο σύμβουλο πωλήσεων της Κωτσόβολος, είτε online μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, είτε πηγαίνοντας σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

Η Κωτσόβολος υπόσχεται, μέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, να δώσει την καλύτερη δυνατή λύση μελετώντας τον χώρο με φυσική παρουσία και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το γούστο του ενδιαφερόμενου πελάτη, προσαρμοσμένα στο διαθέσιμο budget. H υπηρεσία «Κωτσόβολος στο Σπίτι» πέραν της συμβουλευτικής, συμπεριλαμβάνει και τα στάδια της αγοράς, του συντονισμού παράδοσης και της εγκατάστασης καθιστώντας την Κωτσόβολος one stop shop.

Περισσότερες πληροφορίες για την νέα μας υπηρεσία, μπορείτε να βρείτε κάνοντας κλικ εδώ: https://www.kotsovolos.gr/ypiresies/o-kotsovolos-sto-spiti-sou

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v