Νέα καμπάνια από το Fortimel της Nutricia για τη διαχείριση της δυσθρεψίας

Με τίτλο «Δώσε βάρος σε όσα έχουν αξία» απευθύνεται σε άτομα άνω των 60 ετών με ακούσια απώλεια βάρους λόγω δυσθρεψίας. Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας.

Νέα καμπάνια από το Fortimel της Nutricia για τη διαχείριση της δυσθρεψίας

Σε συνέχεια της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του Fortimel της Nutricia τα τελευταία δύο χρόνια, και με βασικό μήνυμα το «Δώσε βάρος σε όσα έχουν αξία», η νέα καμπάνια του Fortimel επιδιώκει να στείλει ένα αισιόδοξο μήνυμα σε όλα τα άτομα ηλικίας άνω των 60 ετών με ακούσια απώλεια βάρους, λόγω δυσθρεψίας (υποθρεψίας). Πιο συγκεκριμένα, τους ενθαρρύνει να διαχειριστούν την απώλεια βάρους και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν όσα μετρούν πραγματικά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η καμπάνια επικεντρώνεται στις καθημερινές στιγμές που έχουν αξία για τους ηλικιωμένους, στις μικρές χαρές της ζωής, που θέλουν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν, με αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς περιορισμούς.

Μέσα από τα μάτια του εγγονού, «βλέπουμε» κι εμείς την απώλεια βάρους της γιαγιάς του, που τον ανησυχεί γιατί δε μπορούν να παίξουν όπως παλιά. Ο μικρός, σκαρφίζεται παιχνιδιάρικα «κόλπα» προκειμένου να αυξήσει το βάρος της και να συνεχίσουν να απολαμβάνουν μαζί, χαρούμενες στιγμές παιχνιδιού.

Το Fortimel της Nutricia καλεί τα άτομα με ακούσια απώλεια βάρους να διαχειριστούν την δυσθρεψία και να αναζητήσουν τη συμβουλή ενός Ιατρού, ενός διαιτολόγου ή ενός φαρμακοποιού.

Μέσα από την ιστοσελίδα www.dosevaros.gr το κοινό μπορεί να ενημερωθεί εκτενώς για το ζήτημα της δυσθρεψίας και να πραγματοποιήσει έναν δωρεάν έλεγχο για την αξιολόγηση της πιθανότητας ύπαρξης δυσθρεψίας. Απαντώντας σε ένα πολύ εύκολο και σύντομο ερωτηματολόγιο, με την βοήθεια της τεχνολογίας, μπορεί να λάβει μια γενική αξιολόγηση και στη συνέχεια, εάν προκύπτει ρίσκο εμφάνισης δυσθρεψίας, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με ιατρό της εταιρείας Docandu για περαιτέρω διατροφικές συμβουλές.

Η καμπάνια «Δώσε βάρος σε όσα έχουν αξία» τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας (Ε.Γ.Γ.Ε.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v