Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Payzy by Cosmote: Ανέπαφες συναλλαγές μέσω Garmin smartwatches

Πώς μπορούν να κατεβάσουν οι χρήστες την εφαρμογή στο smartwatch τους. Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει.

Payzy by Cosmote: Ανέπαφες συναλλαγές μέσω Garmin smartwatches

Ανέπαφες συναλλαγές απευθείας από Garmin smartwatches παρέχει η mobile εφαρμογή payzy by Cosmote, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των χρηστών της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία για να προσθέσουν οι χρήστες της εφαρμογής στην payzy κάρτα στο smartwatch τους είναι πολύ απλή: μπαίνουν από το κινητό τους στην εφαρμογή “Garmin Connect Mobile”, προσθέτουν την payzy κάρτα τους στο Garmin Pay™ ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες, και στη συνέχεια ολοκληρώνουν τη διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η εφαρμογή payzy by Cosmote, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν τις αγορές τους, να πληρώνουν λογαριασμούς, να ανταλλάσσουν χρήματα με τους φίλους τους, να μοιράζονται κοινά έξοδα στη στιγμή, ακόμα και να αποταμιεύουν χρήματα μέσα από το κινητό τους. Και όλα αυτά χωρίς χρέωση. Επίσης, ο χρήστης του payzy μπορεί να βγάλει μέχρι και 2 επιπλέον virtual χρεωστικές κάρτες, στον ίδιο payzy λογαριασμό του, για να έχει ακόμα καλύτερο έλεγχο των εξόδων του. Τέλος, σημειώνεται ότι ανέπαφες ηλεκτρονικές πληρωμές υποστηρίζονται τόσο από Android, όσο και από iOS συσκευές, αρκεί η payzy κάρτα να έχει προστεθεί στο ψηφιακό πορτοφόλι (wallet) του κινητού του χρήστη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v