Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Coca Cola HBC με Genpact στη Βουλγαρία

Η Genpact θα παρέχει πληροφορίες στα πεδία της λογιστικής, τους πληρωτέους λογαριασμούς και τις εισπράξεις μετρητών για την Coca-Cola HBC, βοηθώντας την να ψηφιοποιήσει τις οικονομικές της λειτουργίες.

Συμφωνία Coca Cola HBC με Genpact στη Βουλγαρία

Η εταιρεία τεχνολογίας Genpact, με έδρα τις ΗΠΑ, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι εγκαινιάζει ένα κέντρο για την παροχή υπηρεσιών τεχνολογίας δεδομένων-τεχνητής νοημοσύνης και ψηφιακών λειτουργιών στη Σόφια της Βουλγαρίας, στο πλαίσιο μιας συνεργασίας με την Coca-Cola Hellenic Bottling Company (HBC).

Στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας, η Genpact θα χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές της για ανάλυση, για να παρέχει πληροφορίες στη λογιστική, τους πληρωτέους λογαριασμούς και τις εισπράξεις μετρητών για την Coca-Cola HBC, βοηθώντας την να ψηφιοποιήσει τις οικονομικές της λειτουργίες.

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας δεν έγιναν γνωστές. Η Coca-Cola HBC, της οποίας η Coca-Cola HBC Bulgaria είναι θυγατρική, είναι ο κορυφαίος εμφιαλωτής της The Coca-Cola Company.

Στη Βουλγαρία, υπάρχουν έξι οντότητες που σχετίζονται με τις δραστηριότητες της Coca-Cola που απασχολούν περίπου 3.000 άτομα συνολικά, συμπεριλαμβανομένης της Coca-Cola Europacific Partners (CCEP) Bulgaria, η οποία φιλοξενεί χρηματοοικονομικό κέντρο κοινών υπηρεσιών, αναφέρει η Genpact στη χθεσινή ανακοίνωσή της.

Η Genpact δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 30 χώρες, με εργατικό δυναμικό άνω των 115.000.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v