Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τις εθνικές εκλογές στήριξε η Vodafone Ελλάδας

Η εταιρεία παρείχε και στους δύο γύρους των εκλογών συνδεσιμότητα σε όλη την επικράτεια, μέσα από την Πλατφόρμα ΙοΤ Vodafone.

Τις εθνικές εκλογές στήριξε η Vodafone Ελλάδας

Στην ηλεκτρονική μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων γρήγορα και με ασφάλεια από όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας προς το Υπουργείο Εσωτερικών συνέβαλε καταλυτικά η Vodafone Ελλάδας στις εθνικές εκλογές 2023, οι οποίες, για πρώτη φορά φέτος, πραγματοποιήθηκαν μέσα από το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων (SRT) της Singular Logic.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία παρείχε και στους δύο γύρους των εθνικών εκλογών 2023 συνδεσιμότητα σε όλη την επικράτεια μέσα από την Πλατφόρμα ΙοΤ Vodafone, με αποτέλεσμα την ταχύτατη και αξιόπιστη μετάδοση των αποτελεσμάτων από κάθε σημείο της Ελλάδας σε ελάχιστο χρόνο μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Για το έργο, αξιοποιήθηκαν περίπου 22.000 global SIM για κάθε εκλογική αναμέτρηση, μέσω των οποίων οι δικαστικοί αντιπρόσωποι είχαν τη δυνατότητα να καταχωρούν στις συσκευές και στη συνέχεια να αποστέλλουν τα απαραίτητα δεδομένα, με στόχο τη διαρκή ροή στοιχείων και τελικά την έγκαιρη, ασφαλή και εύχρηστη εξαγωγή των αποτελεσμάτων των εθνικών εκλογών 2023.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία της Global IoT που παρείχε η Vodafone Ελλάδας στη Singular Logic συνιστά μια εξειδικευμένη πλατφόρμα διαχείρισης συνδέσεων δεδομένων και εξυπηρετεί στη βελτιστοποίηση της καθημερινής λειτουργίας των εφαρμογών τηλεματικής και τηλεμετρίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v