Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών

Το εύρος τιμών θα είναι μεταξύ €0,75 έως €5,00 ανά μετοχή, για χρονικό διάστημα 24 μηνών.

Πειραιώς: Πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών

Η Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. (“Εταιρεία”) ανακοινώνει ότι η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων της 27/06/2023 ενέκρινε Πρόγραμμα Επαναγοράς Ιδίων Μετοχών της Εταιρείας για την απόκτηση μετοχών της Εταιρείας σε ένα εύρος τιμών μεταξύ €0,75 (κατώτατη τιμή) έως €5,00 (ανώτατη τιμή) ανά μετοχή, για χρονικό διάστημα 24 μηνών από την ημερομηνία λήψης της απόφασης από την Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων, υπό την αίρεση ότι κατά τη στιγμή της απόκτησης των ιδίων μετοχών θα πληρούνται οι προϋποθέσεις που ορίζει το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο.

Ο ανώτατος αριθμός μετοχών που δύναται να αποκτηθεί ανέρχεται σε 20.000.000 μετοχές και το συνολικό κόστος της επαναγοράς τους δεν θα ξεπεράσει τα €15.000.000. Κατά την εφαρμογή του Προγράμματος επαναγοράς μετοχών θα λαμβάνονται κάθε φορά υπόψη η οικονομική κατάσταση και η ρευστότητα της Εταιρείας.

Οι ίδιες μετοχές που θα αποκτηθούν από την Εταιρεία θα χρησιμοποιηθούν για κάθε επιτρεπόμενο από την εφαρμοστέα νομοθεσία σκοπό και σε συμμόρφωση με τις αντίστοιχες νομοθετικές προβλέψεις. Επιπροσθέτως, το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εξουσιοδοτήθηκε ειδικά προκειμένου να προβεί στην υλοποίηση του εν λόγω Προγράμματος κατά την κρίση του στον κατάλληλο χρόνο και με τον κατάλληλο τρόπο και να επιληφθεί όλων των διαδικαστικών λεπτομερειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v