Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγκαινιάστηκε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

Στόχος του είναι να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους νέους, αλλά και υφιστάμενους συνεργάτες καθώς και το προσωπικό του ομίλου, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Εγκαινιάστηκε το νέο εκπαιδευτικό κέντρο του ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη
Δυναμικό παρών έδωσαν στα εγκαίνια του νέου «T-Hub» οι άνθρωποι του OΠΑΠ

Ο ΟΠΑΠ επενδύει στο δίκτυο του με την εκπαίδευση των συνεργατών του δικτύου καταστημάτων OΠΑΠ και PLAY σε πρώτο πλάνο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτό και μετά το ανανεωμένο εκπαιδευτικό κέντρο της Αθήνας, εγκαινίασε το νέο του «T-Hub» για τους συνεργάτες και το προσωπικό τους στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Όπως τονίσθηκε από τα κορυφαία στελέχη του OΠΑΠ, Ηλία Κατσαρό και Ματθαίο Ματθαίου, που είναι αρμόδια για το φάσμα της λειτουργίας του δικτύου συνεργατών – πωλήσεις, ανάπτυξη, τεχνική υποστήριξη, εξυπηρέτηση πελατών - στόχος του νέου εκπαιδευτικού κέντρου είναι να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα τους νέους, αλλά και τους υφιστάμενους συνεργάτες, καθώς και το προσωπικό τους, ώστε να μπορούν να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Το νέο Training Hub, προσομοιώνει τη λειτουργία ενός σύγχρονου καταστήματος OΠΑΠ και PLAY, σε ένα μοντέρνο περιβάλλον εκμάθησης. Ο νέος χώρος 170 τετραγωνικών μέτρων μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 50 εκπαιδευόμενους ταυτόχρονα, ενώ διαθέτει ψηφιακά εργαλεία και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, τα οποία προσφέρουν μια πλήρως διαδραστική και ευχάριστη εκπαιδευτική εμπειρία.

Ο OΠΑΠ με τη συμβολή της ομάδας Retail Training της εταιρείας, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους συνεργάτες του στη Βόρεια Ελλάδα να εκπαιδεύονται στην πράξη, σε θέματα που αφορούν τα καταστήματά τους. Έτσι, μπορούν και αυτοί με τη σειρά τους να εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους, πάντα με τον πελάτη στο επίκεντρο.

Στην εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου Training Hub της Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν ο Chief Retail Officer του OΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, ο Chief Operations Officer του OΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, η Chief People Officer του OΠΑΠ, Αχίλλεια Κοντού, καθώς και πλήθος συνεργατών του δικτύου της εταιρείας από τη Βόρεια Ελλάδα.

«Ο OΠΑΠ θα συνεχίσει να επενδύει στην εκπαίδευση»

Ο Chief Retail Officer του OΠΑΠ, Ηλίας Κατσαρός, υπογράμμισε:

«Η εκπαίδευση των ανθρώπων μας είναι κάτι εξαιρετικά σημαντικό για τον OΠΑΠ. Είναι το συστατικό που μπορεί να μας κάνει «πρωταθλητές». Όχι μόνο οι συνεργάτες μας, αλλά και εμείς εκπαιδευόμαστε καθημερινά, ώστε να εξελισσόμαστε και να αναπτύσσουμε τις ικανότητες μας. Εκπαιδεύουμε το δίκτυό μας ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες του μέλλοντος και οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων OΠΑΠ να γίνουν ακόμα καλύτεροι επιχειρηματίες».

Από την πλευρά του, ο Chief Operations Officer του OΠΑΠ, Ματθαίος Ματθαίου, σημείωσε:

«Το σκεπτικό αυτής της ιδέας και αυτής της επένδυσης, είναι πως θέλουμε να έχουμε χώρους που προσομοιώνουν πλήρως την καθημερινότητα των συνεργατών του δικτύου μας. Το νέο μας Training Center θέλουμε να αποτελέσει και ένα κέντρο ανταλλαγής ιδεών και απόψεων μεταξύ των συνεργατών μας. Ο OΠΑΠ θα συνεχίσει να επενδύει στην εκπαίδευση και το νέο μας «T-Hub» θα συνεχίσει να εξελίσσεται μαζί με το δίκτυο μας.»

Αξίζει να σημειωθεί πως το «Τ-Hub» της Θεσσαλονίκης έχει σχεδιαστεί με μέριμνα στην εξυπηρέτηση των ΑμΕΑ, ενώ διαθέτει και πολλαπλές οθόνες με σύγχρονα συστήματα προβολής περιεχομένου και ηχητικών εγκαταστάσεων.

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο του OΠΑΠ βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς και συγκεκριμένα επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως 133, στον 1ο όροφο του κτιρίου το οποίο φιλοξενεί και το Mega PLAY.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v