Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Allica Bank η Profile

Η επέκταση της συνεργασίας της τράπεζας με την Profile θα προσφέρει επιπλέον ευελιξία και θα επιτρέψει στην τράπεζα να ανταποκριθεί προληπτικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Επεκτείνει τη συνεργασία της με την Allica Bank η Profile

Η Profile, διεθνής εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Allica Bank, η οποία βασίζεται στους ισχυρούς δεσμούς και την εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο μερών.

Από τη λήψη της τραπεζικής της άδειας τον Σεπτέμβριο του 2019, η Allica Bank – η challenger τράπεζα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας (fintech) που απευθύνεται σε καθιερωμένες μικρομεσαίες επιχειρήσεις – παρουσίασε, κλιμακώνοντας με επιτυχία, τις καταθέσεις και τον εμπορικό της δανεισμό στην core banking πλατφόρμα της Ρrofile.

Η Allica Bank πρόσφατα ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια λίρες Αγγλίας σε καταθέσεις ταυτόχρονα με περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο σε δανεισμό μέσω της πλατφόρμας – έχοντας καταστεί ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους βρετανικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που επίσης πέτυχε κερδοφορία το καλοκαίρι του 2022.

Η πλατφόρμα Finuevo Core έχει επωφελήσει την Allica Bank με την εξαιρετικά αρθρωτή αρχιτεκτονική, βασισμένη σε χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την εύκολη εφαρμογή σε τραπεζικές εργασίες, προσφέροντας τραπεζική εμπειρία από άκρο σε άκρο. Το εύκολα διαμορφώσιμο και επεκτάσιμο περιβάλλον παρέχει άμεση και σε πολλαπλά επίπεδα επισκόπηση διαδικασιών, βασισμένη στις ιδιαιτερότητες της τράπεζας.

Η επέκταση της συνεργασίας της τράπεζας με την Ρrofile θα προσφέρει επιπλέον ευελιξία και θα επιτρέψει στην τράπεζα να ανταποκριθεί προληπτικά στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Η προσαρμογή στις εξελισσόμενες ανάγκες της Allica καθίσταται προτεραιότητα για την Ρrofile, ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες της τράπεζας και να υποστηρίξουμε τα σχέδια ανάπτυξης τους.

Οι λύσεις λογισμικού της Ρrofile γίνονται η προτιμώμενη επιλογή για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Μέσω της συνεχούς εξέλιξης και της πλούσιας λειτουργικότητας, προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία, δημιουργώντας απαράμιλλη αξία για τον πελάτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v