Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AVE: ΓΣ στις 7 Σεπτεμβρίου για ΑΜΚ 7 εκατ. με κατάργηση του δικαιώματος παλαιών μετόχων

Η άνω αύξηση προτείνεται να πραγματοποιηθεί με κεφαλαιοποίηση υφιστάμενων καταβολών βασικών μετόχων της Εταιρείας και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων

AVE: ΓΣ στις 7 Σεπτεμβρίου για ΑΜΚ 7 εκατ. με κατάργηση του δικαιώματος παλαιών μετόχων

Την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έως 7 εκατ. ευρώ καλούνται να εγκρίνουν στην τακτική γενική συνέλευση οι μέτοχοι της AVE. 

Οπως αναφέρει η έκθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας, προτείνεται η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας κατά το ποσό των 7.000.000,00 €, με έκδοση 3.500.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, μετά δικαιώματος ψήφου, ονομαστικής αξίας 0,04 € εκάστη και με τιμή διάθεσης 2,00 € ανά μετοχή, καθώς και η εισαγωγή των άνω μετοχών προς διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Συνεπεία της προτεινόμενης αύξησης το μετοχικό κεφάλαιο θα διαμορφωθεί σε 6.891.912,12 €.

Η άνω αύξηση προτείνεται να πραγματοποιηθεί με κεφαλαιοποίηση υφιστάμενων καταβολών βασικών μετόχων της Εταιρείας και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων. Οι προρρηθείσες καταβολές είχαν πραγματοποιηθεί έναντι μελλοντικών αυξήσεων και, συγκεκριμένα, η εκ των μετόχων STONEMAN HOLDINGS LTD είχε ήδη καταθέσει το ποσό των 1.067.000,00 € και η εκ των μετόχων DOSON INVESTMETNS COMPANY LIMITED είχε ήδη καταθέσει το ποσό των 5.933.000,00 €.

Η προαναφερθείσα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας προκρίνεται ως απαραίτητη και επιβεβλημένη, προς την κατεύθυνση της κεφαλαιακής της ενίσχυσης και της βελτίωσης της χρηματοοικονομικής θέσης της Εταιρείας και της ομαλής συνέχισης των δραστηριοτήτων της, τονίζεται σχετικά 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v