Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κέκροψ: Θετικό το πρώτο εξάμηνο λόγω έκτακτων κερδών

H εταιρεία κινείται για την εμπορική εκμετάλλευση των δυο ακινήτων της, για τα οποία δεν υπάρχουν πλέον πολεοδομικοί και νομικοί περιορισμοί.

Κέκροψ: Θετικό το πρώτο εξάμηνο λόγω έκτακτων κερδών

Κέρδη 147 χιλ. ευρώ (έναντι αντίστοιχης ζημίας 444 χιλ. ευρώ) εμφάνισε στο πρώτο φετινό εξάμηνο η Κέκρωψ, λόγω του έκτακτου κονδυλίου ύψους 511 χιλ. ευρώ, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «κέρδη από επαναφορά στο κόστος κτήσης αποαναγνωρισμένου ακινήτου».

Σε ότι αφορά τις προοπτικές του β’ εξαμήνου, η εταιρεία δηλώνει πως «η διοίκηση παραμένει προσηλωμένη στους στόχους της που είναι η διατήρηση των λειτουργικών εξόδων σε χαμηλά επίπεδα και η συνέχιση ενεργειών που θα οδηγήσουν στην πλήρη επίλυση των νομικών και πολεοδομικών ζητημάτων, που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία της, ώστε να ξεκινήσει σταδιακά η αξιοποίησή τους.

H εταιρεία κινείται για την εμπορική εκμετάλλευση των δυο ακινήτων της, για τα οποία δεν υπάρχουν πλέον πολεοδομικοί και νομικοί περιορισμοί. Συγκεκριμένα:

  • Ακίνητο επί των οδών Νεφέλης 6, Ήρας και Περσέως στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, πλησίον της περιοχής του Λατομείου. Το ακίνητο αποτελεί αδόμητο οικόπεδο πολυγωνικού σχήματος, το οποίο είναι επικλινές και διαθέτει πρόσωπο στην οδό Νεφέλης και στην οδό Περσέως. Η έκτασή του ανέρχεται σε 7.094 τ.μ.
  • Μεζονέτα επί της οδού Περσέως 1-3 και Δόλασικ, στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, πλησίον της περιοχής του Λατομείου με συνολική επιφάνεια 427,46 τ.μ., η οποία αποτελείται από τέσσερα επίπεδα. Το οικόπεδο, εντός του οποίου εδράζεται το ακίνητο, έχει επιφάνεια 1.073,26 τ.μ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v