Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Arie Koppelaar νέος Διευθύνων Σύμβουλος στον ΟΛΘ

Κατείχε διευθυντικές θέσεις για περισσότερα από 25 χρόνια στον τομέα της διαχείρισης Λιμένων. Ποια είναι τώρα η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ο Arie Koppelaar νέος Διευθύνων Σύμβουλος στον ΟΛΘ

Η «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε» ανακοινώνει ότι μετά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου (Δ.Σ.) της 02/10/2023, ο κ. Arie Koppelaar αναλαμβάνει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου (CEO) και εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της Εταιρείας από τις 02/10/2023.

Ο κ. Arie Koppelaar κατείχε διευθυντικές θέσεις για περισσότερα από 25 χρόνια στον τομέα της διαχείρισης Λιμένων και στην εφοδιαστική, έχοντας διεθνή εμπειρία με επιχειρησιακή αριστεία σε τερματικούς σταθμούς πολλαπλών χρήσεων, στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων, στις διατροπικές μεταφορές και εκτενή τεχνογνωσία στις λειτουργικές δομές, στην επιχειρηματική ανάπτυξη, στην οργανωτική αναδιάρθρωση και βελτιστοποίηση.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Μεταφορές και λόγω της εκτεταμένης εμπειρίας του στον λιμενικό κλάδο, έχει υπηρετήσει σε υψηλόβαθμες διευθυντικές θέσεις μεταξύ των οποίων στον ολλανδικό λιμενικό κλάδο, όπως στο λιμάνι του Ρότερνταμ και ως Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) σε Τερματικούς Σταθμούς πολλαπλών χρήσεων στη Μέση Ανατολή.

Ο κ. Arie Koppelaar, ως ειδικός στις διατροπικές μεταφορές, θα συμβάλει σημαντικά στη συνεχή και δυναμική ανάπτυξη της ΟΛΘ Α.Ε. στην ενδοχώρα, αναπτύσσοντας τις προοπτικές και το όραμα του Λιμένα Θεσσαλονίκης να εξελιχθεί περαιτέρω σε ένα βιώσιμο και έξυπνο λιμάνι και να ενισχύσει τον ρόλο του ως πύλης προς τα Βαλκάνια, την Κεντρική και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μετά την ανωτέρω αλλαγή, η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της OΛΘ Α.Ε. έχει ως εξής:

Αθανάσιος Λιάγκος

Εκτελεστικός Πρόεδρος του Δ.Σ., εκτελεστικό μέλος

Laurent Martens

Αντιπρόεδρος του Δ.Σ., μη εκτελεστικό μέλος

Arie Koppelaar

Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος

Κωνσταντίνος Φωτιάδης

Μη εκτελεστικό μέλος

Zonglyu (Jessie) LU

Μη εκτελεστικό μέλος

Παναγιώτης Σταμπουλίδης

Μη εκτελεστικό μέλος

Παναγιώτης Μιχαλόπουλος

Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Αγγελική Σαμαρά

Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

Ειρήνη Χάδιαρη

Aνεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v