Στην ευρωπαϊκή λίστα Best Workplaces η Info Quest Technologies

Η εταιρεία εντάσσεται στις 150 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη ως προς το εργασιακό τους περιβάλλον. Ποια θέση καταλαμβάνει.

Στην ευρωπαϊκή λίστα Best Workplaces η Info Quest Technologies

H Ιnfo Quest Technologies συμπεριλαμβάνεται φέτος για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή λίστα Best WorkplacesTM 2023, η οποία περιλαμβάνει τις 150 καλύτερες Ευρωπαϊκές εταιρείες ως προς το εργασιακό τους περιβάλλον. Η φετινή λίστα αποτελείται από 25 πολυεθνικές, 25 μικρές εταιρείες με 10-49 εργαζόμενους, 50 μεσαίες με 50-499 εργαζόμενους και 50 μεγάλες με περισσότερους από 500 εργαζόμενους, οι οποίες ξεχώρισαν από τις 3.350 εταιρείες που συμμετείχαν στον θεσμό.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Ιnfo Quest Technologies συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 50 μεσαίων επιχειρήσεων, καταλαμβάνοντας την 27η θέση.

Όπως δήλωσε ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Πρόεδρος και CEO της Ιnfo Quest Technologies:

«Η ανάδειξή μας ως ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ευρώπη, μας κάνει πολύ υπερήφανους. Ιδιαίτερη αξία για εμάς έχει το γεγονός ότι η διάκριση, που έρχεται έπειτα από την 4η θέση μας στην Ελληνική λίστα «Best Work Places 2023», (εταιρείες με >250 εργαζόμενους), οφείλεται κυρίως στη γνώμη των συναδέλφων μας, που συμπλήρωσαν την παγκοσμίου φήμης έρευνα εργαζομένων Great Place to Work ( GPTW) Trust IndexTM, η οποία σχεδιάστηκε για να απεικονίσει το πώς νιώθουν οι άνθρωποι για τον εργοδότη τους και το εργασιακό τους περιβάλλον.

Η εταιρεία μας με 42+ χρόνια παρουσίας στην Ελληνική αγορά αναπτύσσεται συνεχώς με επιταχυντή της εξέλιξής της τους ανθρώπους της. Την τελευταία πενταετία έχουμε δημιουργήσει 122 νέες θέσεις εργασίας, με το 44% των εργαζομένων μας να έχει ενταχθεί στον οργανισμό μας την περίοδο 2019–2022 της πανδημίας και της τηλεργασίας Είμαστε υπερήφανοι, που αξιοποιώντας τις αρχές και την καθοδήγηση του Ομίλου Qυest, ανταποκρινόμαστε στις νέες προκλήσεις και βελτιώνουμε συνεχώς το περιβάλλον εργασίας μας. Δέσμευσή μας είναι η εταιρεία μας να αποτελεί πάντα ένα σπουδαίο οργανισμό για να εργάζεται κάποιος και να ευημερεί, μια επαγγελματική στέγη, που προσφέρει προοπτικές, εφόδια, ικανοποίηση και υπερηφάνεια σε κάθε εργαζόμενο, που θέλει να δημιουργεί αξία με τη χρήση της τεχνολογίας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v