Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη διεθνή έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα ο όμιλος Voyatzoglou

Παρουσίασε ρομποτικές λύσεις που συμβάλλουν στη βελτιστοποίηση του λειτουργικού κόστους οργάνωσης και διαχείρισης αποθηκευτικών έργων.

Στη διεθνή έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα ο όμιλος Voyatzoglou

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 9η διεθνής έκθεση Logistics Εφοδιαστική Αλυσίδα 2023 στην οποία ο αριθμός προσέλευσης κοινού υπολογίζεται πως ξεπέρασε τα 20.000 άτομα.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο όμιλος Voyatzoglou έδωσε για ακόμη μια χρονιά δυναμικά το «παρών» με εκθέματα ρομποτικών λύσεων που συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση του λειτουργικού κόστους οργάνωσης και διαχείρισης αποθηκευτικών έργων σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

H εταιρεία με ανθρώπινο δυναμικό 180 ατόμων, μεταξύ των οποίων έμπειροι γνώστες των Intralogistics, καθώς και μηχανολόγοι & μηχανικοί ρομποτικής, έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση μεγάλου αριθμού σύγχρονων κέντρων διανομών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προσφέροντας συστήματα υψηλής ποιότητας στους πελάτες της.

Ως διεθνής Integrator ολοκληρωμένων λύσεων, έχει αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλους διεθνείς οίκους παραγωγής συστημάτων material handling και μπορεί να προσφέρει από απλά συστήματα ραφιών έως πλήρως αυτοματοποιημένα.

Τα συστήματα αυτοματισμού που είδε σε ζωντανή παρουσίαση το κοινό ήταν τo AS/RS - 3D Pallet Shuttle, για το οποίο η εταιρεία κατέκτησε PLATINUM και GOLD βραβείο, το σύστημα κάθετης αποθήκευσης Vertimag της Ferretto Group, αυτοκινούμενα ρομπότ AMR, AGV καθώς και συστήματα μεταφοράς και sorting εμπορευμάτων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v